KESKIVIIKON TOPVIITONEN

IMG_4337

HUHTIKUISEN KESKIVIIKON TOPVIITONEN

| yksi | Eppu. Tupsukorvamme hammasoperaatiosta on nyt kulunut reilu viikko ja toistaiseksi toipuminen on sujunut ihan mukavasti. Perjantaina vielä kontrolliin ja toivottavasti sen jälkeen homma on tältä erää paketissa. On se niin rakas, että viime viikko kului stressatessa aamusta iltaan.

| kaksi | Teidän kommenttinne. Jokainen kommentti lämmittää sydäntä, ihan oikeasti. Toivottavasti postikorttitempauksen kaltaisilla jutuilla pystyn jatkossakin ilahduttamaan myös teitä. Yksi kortti odottaa postimerkin kera vielä pöydälläni – sovitaan, että se joka ensimmäisenä lähettää minulle sähköpostitse osoitteensa, saa vielä tällä viikolla postia!

IMG_4346

| kolme | Satumetsän jättilautaset ovat saapuneet keittiööni! Saatattekin jo tietää, että Satumetsä-sarjan keräileminen on välillä tuottanut minulle harmaita hiuksia. Nyt VIHDOIN löysin sarjan isommat lautaset Iittalan IIK-myynneiltä ja näyttipä sarja olleen alennuksessa myös Hullareilla.

| neljä | Vauvat. Lähipiiriin on putkahdellut nyt niin ihania pikkuisia, että Noora-täti on seonnut niin lastenvaateosastoilla kuin sairastunut vakavaan vauvakuumeeseenkin. Tähän taitaa löytyä vain yksi lääke?

| viisi | Kirjat. Olen löytänyt jälleen lukemisen ilon. Tällä hetkellä yöpöydällä vuoroaan odottaa Himoshoppaaja korjaa potin. Koska pieni annos höpöhöpöä päivässä tekee todella hyvää.

Hei nyt haluan kuulla sinun keskiviikkosi topviitosen!

IMG_4338


Posted in and tagged , by NOORA.