Pus!

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Oikein alaselkäkipuista huomenta kaikille. Kyllä se liikunta sitten vetristää ja notkeuttaa. Noup. Ei mua ainakaan. Eiliset reenit tais olla vähän liikaa mun jo valmiiks kipeelle selälle. Mut voihan tää olla merkki siitä, että nikamat naksahteli eilen vaan paikalleen.. Let’s hope so. Tänään tiedossa hieronta, joten kyllä se siitä. Ja jospa Epun kanssa vedettäs tänään oikein pitkä lenkki, niin saa kintutkin vähän reeniä.

Kesällä, kun hain postista Nellyn paketteja sen bikinivoiton jälkeen pari kertaa viikossa, tutustuin vähän liiankin hyvin meidän paikallisen postin täteihin. Ja nyt, joka kerta, kun haen postista pakettia, saamme aina hyvät naurut tätien kanssa siitä kuinka olen kyseisen postin kantava voima (ja mäkö muka harrastan liikaa postimyyntejä?). Ehdotin, että tästä hyvästä mun pitäs ehdottomasti saada lähettää joulukortit tänä vuonna puoleen hintaan, mutta postineidit oli sitä mieltä, että he pistävät alotteen pystyyn, että mun korttien lähetys on ilmasta. Huumoria toki, mutta pääasia että mun naaman näkeminen naurattaa tätejä jo pelkästään, kun astun postiin sisälle. Tämä toisin sanoen oli johdanto siihen, että eilen kipaisin taas postissa hakemassa hieman päällepantavaa.

Viimeinkin! Parin kuukauden odotuksen jälkeen sain eilen Henkkamaukalta tilatut ruskeat saapikkaat käyttöön. Malli on ”jalkaansopiva”, hieman puristaa joku taustan kova kohta kantapäätä, mutta se varmasti pehmenee käytössä. Varsi pysyy hyvin ylhäällä, ei valu eikä römpsötä rumasti. Hyvä ostos ja näin neljän tunnin käytön jälkeen voin todeta, että kengillä pystyy jopa kävelemään kauniin ulkonäön lisäksi ;)

Motelin Nellyltä tilatun t-paitamekon päälle heitin Lindexin viime viikonloppuisen neuletakin ja jalkoihin kiskaisin VILAn tregginssit. Nahkatakki onkin se sama vanha Bruno Zaragoza, pipa Piecesin, tuubihuivi Hennesin ja laukku Friis & Co:n. Eli kovin tuttua ja turvallista syystalvivaatetta tänään päällä. Niin ja Eppukin on sama vanha Eppu. En yleensäkään ole mikään printtipaitafanaatikko, enkä osaa sanoa, mikä Motelin naamapaidassa viehättää, mutta kovin hauskan asukokonaisuuden sen avulla sai kuitenkin päälle luotua. Lisää Nelly-tilauksia esittelyssä myöhemmin.

Pus!


Posted in Yleinen by Bella.