AAMUNAVAUS

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Jos olisin vielä lapsi, olisin jo kaivanut lelujeni joukosta hyppynarun esiin, pakottanut isukin laittamaan polkupyörän kevätkuntoon ja pomppinut lätäköstä toiseen aina, kun sopiva kurainen kuoppa olisi eteeni tullut. Ulkona tuoksuu jo kevät. Aamut ovat vielä napakan rapsakoita, mutta kurainen lieju, tihkusade ja vihertävä nurmikko, saavat ajatukset kääntymään jo niin keväisiksi, että välillä oikein säikähtää, kun katsoo kalenteria. Me elämme nyt helmikuuta, vuoden normaalisti kylmintä kuukautta. Viime vuonna tähän aikaan hiihdimme äidin kanssa ympyrää läheisellä pururadalla, mutta tänä talvena en ole vaivautunut raahaamaan edes suksia kellarista esiin. Tämän viikon hiihtolomalaisetkin taitavat saada tyytyä vain vesihiihtoon.

52

On siinä kevään tulossa aina kuitenkin jotakin, joka saa mielen aurinkoisemmaksi. Tuli se kevät sitten helmikuussa tai huhtikuussa.

Olen mennyt tästä aikaisesta keväästä niin sekaisin, että olen käynyt tämän viikon aikana (toim. huom. on vasta keskiviikko) kahdesti salilla. Kahdesti. Minä. Ei, en huijaa. Halusin kokeilla onko se salifiilistely kaiken sen arvoista, ja onhan se. Päänsäryt katosivat, hartiani eivät ole pariin vuoteen olleet näin hyvässä kunnossa ja  mieli on energisempi kuin pitkään aikaan. Mutta myönnetään, kropassa tuntuu siltä, että olisin jäänyt soutulaitteen alle. Tänään onkin siis luvassa välipäivä ja huomenna sitten taas. Hämmentävää, kuinka tälläinen sohvaperuna on nyt aivan liekeissä kuntosaliharjoittelusta.

545859

Niin se maailma muuttuu, eihän se kevätkään aikaisemmin ole vielä helmikuussa saapunut.

Ja ihan niin sekaisin maailma ei vielä ole, että olisin muka niin pirteä sali-intoiluni vuoksi, että selviäisin aamuista ilman take away-kupposta. No chance.

60

 Kahvintuoksuista helmikuun aamupäivää sinulle ♥

// It’s beginning to look like spring here in Finland. Where has all the snow gone, what has happened to the freezing cold air? I dunno, but I’m liking it. We have more light, the nature is starting to look something else than grey and I’m feeling so energetic. No, not because of the coffee, because of the time I have spent on the gym.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.