TAPAHTUMIEN YÖ, NOOOT

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Tampereella tapahtuu yöllä, mutta minä olen kääriytynyt sohvan nurkkaan elokuun Olivian kera. Tapahtumien yö olisi varmasti ollut pullollaan toinen toistaan upeampia juttuja, mutta tällä kertaa sohva veti minua magneetin lailla puoleensa ja päätin hyvällä omalla tunnolla latailla energiavarastojani viikonlopun varalle.

Vavisutti iltaani sentään Iltalehden etusivulta bongaamani uutinen (klik!), jonka mukaan olen käyttänyt koko elämäni niinkin yksinkertaista tuotetta kuin pinni aivan päin honkia. Pinneistä puhuttiin myös elokuun Olivian sivuilla, mutta ennen pinnikampauksia on selvitettävä kuinka sitä pinniä nyt sitten tulisi käyttää. Auttakaa te. Kumpi vai kampi?

Tälläinen tapahtumien yö täällä- aikamoista.

Psst. Muistakaahan muuten murmelit, että Olivian teille räätälöimä supertarjous on edelleen voimassa. Minna Parikan kukkaro olisi melkoisen näpsäkkä asuste tulevaan syksyyn, vai mitä?  Tarjoukseen pääset tästä (klik!). <3

CURIOUSNOORA ON INSTAGRAM @CURIOUSNOORA

CURIOUSNOORA ON FACEBOOK

 

Postaus sisältää mainoslinkin. Bloggaaja hyötyy taloudellisesti linkin kautta tehdyistä tilauksista.

 

// Hey guys! This is how my evening turned out to be- cozy and comfortable in the good company of the Olivia magazine. Not bad at all if you ask me.


Posted in Yleinen by Bella.