080813 1800

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Huomenta muotitietoiset muruni! <3

Koskikeskuksen Bik Bok on ollut esillä blogissani jo tämän kesän aikana useampaan kertaan (ensin kuvasimme myymälässä Summeria ja toteutimmepa yhdessä myös syksyisen lahjakorttiarvonnankin), mutta minulla on jälleen uutisia, jotka on pakko jakaa kanssanne välittömästi!

 

Tänään on se odotettu päivä, kun muotigurujen Mary-Kate ja Asley Olsenin Bik Bokille suunnittelema ensimmäinen mallisto tulee myyntiin valikoituihin Bik Bok-myymälöihin. Meidän tamperelaisten onneksi myös Koskikeskuksen Bik Bokiin tämä kyseinen mallisto rantautuu tänään klo 18:00! Tuotteita tulee myyntiin rajoitettu erä, joten nyt haukkana paikalle, jos olet iskenyt silmäsi johonkin malliston aarteeseen. Mallisto sisältää laadukkaita materiaaleja, käytännöllisiä ja monikäyttöisiä vaatekappaleita, näyttäviä asusteita ja ripauksen toki myös tyylikaksikon omaa kädenjälkeä ja viitteitä heidän tyylistään.

 

Eli illalla suunnaksi kannattaa ottaa Koskarin Bik Bok, eikös? ;)

 

Psst. Bik Bokin lahjakorttiarvonnasta 80 euron lahjakortin nappasi itselleen annuw, onnittelut vielä tätäkin kautta! <3

 

 

 

CURIOUSNOORA ON INSTAGRAM  @CURIOUSNOORA

CURIOUSNOORA ON FACEBOOK

 

// Today is the day when Bik Bok by Mary-Kate & Ashley Olsen collection will be in stores! How exciting is that! Here’s some of my favourites from the collection.


Posted in Yleinen by Bella.