ASIAA JA ASUKUVIA

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Nyt ne syystuulet sitten jo puhkuvat muutoksia bloginkin puolella- ulkoasu vaihtui kerta heitolla bannerin vaihdon myötä jos ei muuta niin ainakin vihreämmäksi ja ilmoitettakoon nyt myös samalla, että ensi maanantaista lähtien Curiouser & Curiouseria ei enää voi seurata Indiedays Inspirationissa. Muistathan kuitenkin, että blogini perässä pysyt niin Blogilistan, Bloglovinin, Facebookin kuin Instagraminkin (@curiousnoora) kautta! Jää ihmeessä seurailemaan mitä muutoksia syksy mukanaan oikein tuokaan.. ;)

Starttaillaan elokuuta eteenpäin nyt kuitenkin asukuvien voimin. Epun päiväkävelyn ansiosta sain jälleen hyvän syyn kuvailla asun tuon mahdottoman kauniin lenkkipolun varrella. Olen niin onnellinen tuosta Helsingin reissulta bongaamastani Guessin ruosteenpunaisesta neuletakista, sillä tuon täydellisempää neuletakkia voi syksyksi vaikea olla löytää. Kultalangat saavat neuletakin säihkymään auringon säteiden osuessa siihen ja muutenkin takki on kuin tehty kaveriksi tuolle synttärilaukulleni.

neuletakki/ cardigan  GUESS   toppi/ top  STRADIVARIUS  shortsit/  shorts  VILA

kengät/ shoes  GUESS  rannekoru/  bracelet  GUESS  aurinkolasit/ sunglasses  D&G

laukku/  bag   GUESS

Pitkään jatkunut hellejakso ajoi minut epätoivon partaalle, kun kaapista ei tuntunut löytyvän tarpeeksi shortseja. Vilan kulahtaneet mustat housut pelastivat minut kuitenkin mustien shortsien puutteelta, kun saksin pöksyistä puntit pois. Jätin niihin kuitenkin sen verran pituutta, että nämä ”uutukaiset” soveltuvat pituutensa puolesta myös työelämään.

Ja ratkesipa pikkusiskoni Roosan ansiosta myös ikuisuusongelma siitä, millä vekottimella kiharat saisi pysymään edes päivän ajan pidennyksissäni- kaipaisitteko tutoriaalia tästä säkkäräkäkkäräkampauksesta?

Keskiviikossa mennään jo, kohta on ensimmäinen loman jälkeinen työviikko jo puolessa välissä. Tsemppiä kaikkien päivään!

 

 

CURIOUSNOORA ON FACEBOOK

CURIOUSNOORA ON INSTAGRAM @CURIOUSNOORA

 

// Good morning Wednesday! Here’s one guesslicious outfit of mine from yesterday. I found that gorgeous Guess’ cardigan on sale from Helsinki and I was so lucky to find it! It’s perfect for the upcoming autumn. All in all, this outfit is full of my old and new favourites and finally I figured out a cute way to do my hair! Curls, curls, curls, I like!


Posted in Yleinen by Bella.