SYNKKÄ ASU & SÄHÄKÄT ASUSTEET

IMG_3766 IMG_3743 IMG_3764


NEULE NEW YORKER     VERKKARIT SEPPÄLÄ (ANTTI TUISKU)     KENGÄT MINNA PARIKKA


Fiilistellään vielä yhden postauksen verran sinisiä hiuksiani, jookosta? Nythän tuo upea sävy on pesty jo alas viemäristä, mutta yhdet asukuvatkin tällä lookilla ehdittiin onneksi ikuistaa. Sininen väri oli jo yksistään niin näyttävä elementti asuun, että vaistomaisesti heitin päälleni vaatekaappini synkimmät vaatteet. Musta neule ja Antti Tuisku-malliston verkkarit saivat kuitenkin hieman lisäpotkua Minna Parikan glitterpupubootseista, jotka pääsivät vasta toista kertaa ulkoilemaan. En ole vielä halunnut säikäyttää pupujani pakkaskeleissä, joten toistaiseksi ne ovat saaneet kiltisti odotella häkissään vielä kevättä.

Onko teillä ollut mukava päivä? Olen saanut itseni aivan totaaliseen kokovartalojumitukseen neulomisprojektini ansiosta ja tänään on ollut aivan pakko pitää kutomistauko. Työ on toista hihaa vaille valmis, mutta käteni ovat niin kipeät, että nyt on pakko hellittää tahtia. Meni vähän överiksi tämä intoiluni! Olen kuitenkin niin iloinen siitä, että projekti on melkein valmis ja elämäni ensimmäinen neulepusero on jo ylittämässä maaliviivaa. Hyvä minä! En vielä lupaa mitään, mutta olisin supertyytyväinen jos tulevana viikonloppuna saataisiin jo puserosta asukuvia blogin puolelle..

IMG_3768
IMG_3767 IMG_3765

Tänään ei siis enää kudota, mutta onneksi muutakin tekemistä löytyy. Tulin juuri töistä kotiin ja seuraavaksi istahdan koneen ääreen muiden työprojektien pariin. Illan kruunaa Ilveksen huippujännittävä lätkämatsi, joten hommat on saatava pakettiin ennen kuin kiekko tippuu jäähän. Nyt kiekkoa maaliin kissapedot, että pelit jatkuvat vielä pitkälle kevääseen!

Onneksi nämä olivat viimeiset kuvat Sanni-tukastani. Tykästyin tuohon tyyliin niin, että näin jopa unta sinisistä hiuksista! Olisin saattanut pian tarttua jopa kestoväripurkkiin.. ;) Ihanaa iltaa!

IMG_3761


Posted in and tagged by NOORA.