KESÄ LAUTASELLA

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Energian ja vitamiinien ahkera varastoiminen on nyt virallisesti startattu syksyä varten- työmatkalla ostin torimyyjältä kipollisen herkullisia vadelmia ja töiden jälkeen sotkin iltasalaattiini kotimaisia herkkuja.

 

 

    KANAFETASALAATTI   

 

kanasuikaleita – kurkkua- tomaatteja- fetapaloja-

punaisia viinirypäleitä- jäävuorisalaattia

 

Paista kanasuikaleet pannulla kypsiksi ja anna jäähtyä. Jäähtymisen aikana voit pilppoa muut herkut kulhoon. Lisää kanasuikaleet lopuksi. Herkuttele, äläkä unohda, että myös yrteillä (oman parvekkeen basilika, nam!) saat makua salaattiisi!

 

Vinkki: Itse käytin fetana Arla Apetinan fetakuutioita; fetapakkaukset sisältävät myös öljymarinadin, joka käy ikään kuin salaatinkastikkeesta mukaan salaattiin kaadettaessa!

 

 

 

Koska olen päättänyt, että paljon toivotut lifestyle- ja arkipostaukset palaavat jälleen syksyn tullen yhä kiinteämmäksi osaksi blogiani, ajattelin, että tämä herkullisen kanasalaatin resepti maistuis varmaan sullekin-

täydellistä, täyttävää ja ennen kaikkea helppoa arkiruokaa!

 

CURIOUSNOORA ON INSTAGRAM @CURIOUSNOORA

CURIOUSNOORA ON FACEBOOK

 

// Hey guys! From the first picture, you can find my favourite recipe for healthy chicken salad! I hope you like it! <3


Posted in Yleinen by Bella.