LATTIALAUKKU

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Arki on alkanut, mutta vielä olisi pari kesäistä herkkupalaa julkaisematta kuvien muodossa. Tässä niistä ensimmäinen, pikkusiskoltani Roosalta saamani ajattelevainen syntymäpäivälahja.

Uskokaa tai älkää, mutta tämä kirjekuorilaukku on valmistettu lattiasta! Kyllä! Think Today:n tuotevalikoimaan kuuluva laukku on tehty ylijäämälattiamatosta eli toisin sanoen muovimatosta. Laukku on koristeltu näyttävin yksityiskohdin ja moni tuotteista onkin uniikkikappale; usein tiettyä tuotteeseen käytettyä materiaalia ei ole saatavilla enempää ja näin tuote kantaa mukanaan omaa tarinaansa. Valtavirrasta nämä tuotteet erottuvat taatusti, harva sitä kuitenkaan päivittäin kantaa mukanaan lattiamatosta tehtyä laukkua.

Minä ihastuin kovasti tähän ajatuksella valittuun lahjaan; ylijäämämateriaalin kierrättäminen on jo itsessään  tärkeää, mutta tämän lisäksi Think Today pyrkii siihen, että yrityksen toiminnalla on konkreettista merkitystä elinympäristöömme. Upeaa ja uniikkia, hukkamateriaalia hyödyntäen!

Suosittelen kurkkailemaan Think Todayn tuotevalikoimaa, uskomatonta mitä aarteita ylijäämämateriaalista saakaan tehtyä!

 

CURIOUSNOORA ON INSTAGRAM @CURIOUSNOORA

CURIOUSNOORA ON FACEBOOK

// Think! This gorgeous clutch is my birthday present from my sister Roosa and I’m absolutely loving it. It’s made from carpet (yeah!!) and this unique piece from Think Today is made from left over material. How cool is that!


Posted in Yleinen by Bella.