NORPAN LAHJAVINKIT : TORILLA TAVATAAN

PC043475PC043462 PC043458 PC043480

Tänään jatketaankin hieman erilaisella Norpan ”lahjavinkillä”. Tällä kertaa ei vaihdeta lahjoja tai kääritä lahjanarua paketin ympärille, tänään fiilistellään alkanutta jouluviikkoa. Joulussa parasta on ehdottomasti tunnelmointi. Mikäli olette sopineet yhdessä ystävän kanssa, että paketteja ei tänä vuonna vaihdeta lainkaan, kannattaa kuitenkin raivata kalenterista sen verran aikaa, että sovitte treffit kaverin kanssa Joulutorille.

Yhdessäolohan se joulun paras juttu lopulta kuitenkin on. Jouluolo on taattu, kun lahjanvaihtamisen sijaan sopiikin tapaamisen ystävän kanssa jouluglögille tai -kaakaolle joululla kuorrutettuun ympäristöön.

PC043489

Tampereen Joulutorille ehtii vielä täksi viikoksi sopia treffit vallan mainiosti. Tampereen Joulutori on nimittäin avoinna  torstaihin, 22.12., asti. Tori aukaisee ovensa jo klo 11 ja glögiä voi nautiskella tunnelmallisessa miljöössä iltakahdeksaan saakka. Kun olette saaneet ystävän kanssa kuulumiset vaihdettua, kannattaa tehdä kierros kojulta kojulle ja hankkia vaikkapa vielä ne pukinkontista uupuvat lahjat paketteihin. Anna nenän johdattaa parhaiden makujen ja tuoksujen äärelle.

Tai sitten fiilistele vaan. Torilla voi pyörähtää vain joulumieltäkin etsimässä ja vaikka kovin monilla keskieurooppalaisilla joulutoreilla en olekaan kiertänyt, henkii Tampereen Joulutori mielestäni hieman samanlaisia fiiliksiä kuin maailmalla. Olen myös kuullut, että jos hyvin käy, sieltä saattaa bongata jopa Joulupukin, jonka korvaan voi käydä supattamassa viime hetken toiveitaan.

Ja torilta lähtiessä kannattaa suunnata Keskustorin komean kuusen juurelle ottamaan kaverikuva. Mielellään Ilveksen kojusta ostamasi Ipa-pipa päässä.. ;) Jouluiloa maanantaihin!

PC043485 PC043456 PC043477 PC043465


Posted in and tagged , by NOORA.