ASUSSA JOTAKIN ÄIDILTÄ LAINATTUA

IMG_4700 IMG_4703 IMG_4704

PITKÄ BOMBERTAKKI ONLY   MEKKO LINDEX  TENNARIT VAMOS (*blogin kautta saatu)  LAUKKU ZARA   AURINKOLASIT H&M

KUVAT: IINA MOUKOLA/ MOUMOU

Istahdin eilen junaan puoli yhdeksän aikaan. Jalat olivat makaronia, masu oli täynnä hyvää ruokaa, kantamuksien joukossa oli upeita aarteita kotiinviemisiksi (mm. piikikäs lisä kaktusasetelmaani, jes!) ja poskipäät olivat kipeytyneet hymyilemisestä. Kaiken kaikkiaan 16 tuntinen ”työpäiväni” oli mukavin pitkiin aikoihin ja olo oli kuin pienen reissun tehneellä. Junassa ehdin hyvin käydä läpi pressipäivien parhaita paloja kameran muistikortilta ja niitä pääsette myös te pian kurkistelemaan. Tampereella minut ottikin sitten vastaan melkoinen hulina, kun sinioranssia kansaa oli lähtenyt yöuinnille suihkulähteeseen. Mihinkäs se poika täältä Tampereelta lähtisi!

IMG_4698

Pressipäivien lomassa ehdimme Iinan kanssa tallentaa myös pressipäiväasuni talteen. Tällä kertaa ylläni olikin jotain lainattua, sillä havahduin pari päivää sitten sellaiseen tosiasiaan, että vaatekaapista ei tällä hetkellä löydy pitkää kevättakkia laisinkaan. Äidin kaapista löytyi kuitenkin ihana vihreä pitkä bombertakki, jonka tekoturkisvuori piti lämpimänä. Ihastuin takkiin niin, että lainan palauttaminen on tällä kertaa todella haastavaa. Ihana takki!

Sen verran toimelias ja pitkä päivä vaati veronsa, että tämä perjantai-ilta otetaan rennosti kotosalla. Tai kyllä minulla yksi pieni projekti olisi viritteillä, saatoin nimittäin tehdä hurjan (.. ja pinkin!) heräteostoksen viikolla, mutta kerron siitä lisää myöhemmin. On nimittäin aika opetella taas jotain uutta!

Pirtsakkaa perjantaita sulle siellä. <3

IMG_4707IMG_4702IMG_4695


Posted in and tagged by NOORA.