SIINÄ HÄN ON, ESSENCEN JOULUKALENTERI 2020

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

VAROITUS/ Tämä postaus avaa sinulle luukku kerrallaan ovia vuoden 2020 essencen joulukalenterin lumoihin. Älä siis lue lausettakaan pidemmälle jos haluat säilyttää joulun suurimmat salaisuudet. Mikäli et malta odottaa enää hetkeäkään, jatka lukemista!

essence joulukalenteri 2020

Tuntui suorastaan julmalta repiä luukkuja auki yksi toisensa jälkeen. Jouluun on aikaa vielä pieni ikuisuus, mutta ostettuani essencen supersuositun joulukalenterin, en voinut vastustaa kiusausta. Ja tiedän, että valtaosa teistä rakastaa joulukalentereiden unboxauksia. Siispä kalenteri pois muoveista ja hommiin. Vielä kertauksena, jos et halua tietää, mitä essencen tämän vuoden joulukalenteri on syönyt sisuksiinsa – STOP READING!

Mikäli essencen kalenteri on myös sinun valintasi tälle joululle, varoituksen sanana on kerrottava, että koko kalenterin sisältö on kuvattuna myös kalenterin taakse tuoteselostuksien kera. Eli silmät kiinni ostoksille! Mutta nyt, kalenterin kimppuun. Heti aluksi on todettava, että tämän vuoden kalenteri oli sisällöltään omasta mielestäni erinomainen. Tuotteita oli kattavasti laidasta laitaan, jouluteema oli sopivasti läsnä ja tuotteet irtosivat helposti muovikehikoistaan. Kun jo heti ensimmäisestä luukusta esiin tuli jouluaiheinen mini matt fixing powder, odotukset ponkaisivat korkealle. Eikä minun tarvinnut pettyä.

essence advent calendar 2020

En ala yksitellen käydä tuotteita läpi, enkä paljasta teille edes niiden järjestystä (jätän edes hitusen jännitettävää myös niille, jotka eivät malttaneet mieltään!), mutta todettava on, että kalenteri oli muotoilultaan tänä vuonna nerokas. Aukeavat sivuläpät nimittäin eivät ainoastaan pitäneet kalenteria pystyssä, vaan ne kätkivät myös ylläreitä sisäänsä – toisesta löytyi arkki kultaisia siirtokuvia, toisesta kasvotimantteja! Sydäntä lämmittää myös se, että osa tuotteista on saatavilla vain ja ainoastaan joulukalenterista, näitä limited edition-tuotteita ei siis niin vain löydy kauppojen hyllyiltä. Tämä voi toki muodostua ongelmaksi siinä vaiheessa, kun kalenterin sisuksista löytyy uusi lemppari, jota ei saakaan hamstrattua itselleen.

Tiedän, että kaikki eivät välitä kalentereiden joulutilpehööristä, mutta itse näen ne hauskoina ylläreinä; en laittanut ollenkaan pahakseni, että kalenterista löytyi esimerkiksi suloinen muistivihko! Unohtamatta myöskään äärimmäisen tarpeellisia ja käytännöllisiä kalenterin aarteita, siispä kymmenen pistettä pienille pinseteille ja terottimelle. Hintalaatusuhdetta (kalenteri maksaa esim. Tokmannilla 29,90€) kuvailisin sanoilla käsittämätön ja huikea.

En osaisi enää elää ilman essencen ihania tussimaisia eyelinereita. Kajalkynä nousee siis ehdottomaksi suosikikseni ja tiedän jo nyt sen pääsevän välittömästi käyttöön, kun edeltäjänsä loppuu. Kalenterin sisuksista löytyy peräti kaksi erilaista sivellintä. Kokemus on opettanut, että essencen siveltimet ovat erinomaisia, ja tämä kaksikko on vielä kaiken lisäksi kalenterissa äärimmäisen herttaisissa joululookeissa. Tiedän, että moni ei arvosta kalenterin ”joulutuotteita”, mutta itse ihastuin kovasti piparinmuotoisiin lahjalappuihin – niitä tarvitsee aina joulun alla!

Meikinpuhdistuspyyhe on jouluasussaan varsin suloinen, mutta veikkaan, että käyttöä sille ei omalla kohdallani löydy. Pyöreäpäinen highlighter-kynä ei tuntunut omaan käteen siltä ominaisimmalta tavalta levittää korostustuotetta poskipäille, tosin, koostumukseltaan tuote hehkuu niin kauniisti, että se voisi soveltua luomiväriksi. Kuminauhamaiset ponnarit eivät myöskään kutreilleni sovellu; vuodet ovat opettaneet, että minun hiukseni kauhistuvat kuminauhalenkeistä niin, että katkeilevat jo pelkästä ajatuksesta.

Nyt siis kipin kapin ostoksille, mikäli mielit odottaa joulua tämän kalenterin kera. Jouluun mennessä olet onneksi jo unohtanut postaukseni ja pääset yllättymään tuotteista päivä toisensa jälkeen! ;)


Posted in kauneus and tagged , by NOORA.