GOOD MORNING HONEY

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Huomenta, se olisi taas perrrrjantaaai! <3

Meidän perjantaimme alkoi herkullisella aamiaisella, kun juhlistimme Matin viimeistä kesäloma-aamua todellisen kotitekoisen hotelliaamiaisen voimin. Minä jatkan vielä lomailuani pari viikkoa, mutta yhteinen lomaviikkomme tulee nyt päätökseen, ja koska munakas upposi masuihin alta aikayksikön, ajattelin, että tämän herkkuaamiaisen resepti täytyy ehdottomasti tulla jakamaan myös teille.

    lomamunakas     

 

4 munaa ♥  4 rkl  maitoa  ♥ 1/4 tl  suolaa  ♥ ripaus mustapippuria  ♥ voita paistamiseen

 

Vatkaa ainekset kulhossa ja lisää pannulle ruskistumaan pieni nokare voita. Kaada seos pannulle, kun se on kuuma ja vähennä hieman lämpötilaa. Anna munakkaan hyytyä rauhassa pannulle. Kun hyytymistä on tapahtunut voit heittää mukaan esimerkiksi viipaloituja kinkun paloja (itse käytin grillihärkää) ja tuoreita yrttejä (itse silppusin mukaan persiljaa). Munakkaan kääntäminen helpottuu jos hyytymisen jälkeen paloittelet sen pannulle esim. neljään osaan.

 

Siirrä munakas lautaselle, lisää päälle esimerkiksi tuoretta basilikaa ja syö-

maistuu herkulliselta muulloinkin kuin vain lomalla.  ;)

 

// Simple and delicious, our morning started with this amazing omelette.


Posted in Yleinen by Bella.