TERVAA, T-PAITOJA JA KESÄSADETTA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

narvanmarkkinat

On kesä sitten sateinen tai poutainen, erilaiset kesätapahtumat kuuluvat Suomen kesään. Niinpä hyppäsin autoon yhdessä mamini, mummuni ja tätini kanssa ja suuntasimme keskiviikkoiltana Narvan Markkinoille tervahaudan sytyttäjäisiin.

Mummuni on kotoisin Vesilahdesta, joten Narvan Markkinat ovat minulle tuttu juttu jo lapsuudesta. Muistan kuinka sain aina viiden vuoden välein järjestettäviltä markkinoilta t-paidan markkinamuistoksi. Nostalgista reissua eivät siis edes sadekuurot haitanneet, kun pääsin näkemään kuinka tervahauta sytytetään, silittelemään lampaita ja kuuntelemaan orkesteria.

narvan markkinat
narvan markkinat
narvan markkinat
narvan markkinat

Narvan Markkinoilla keskitytään markkinamyyntiin, mutta ohjelmaa tutkiessani huomasin, että markkinoiden oheen kuuluu paljon erilaisia kulttuuritilaisuuksia historiallisesta kulkueesta Vicky Rostiin ja Sinikka ja Tiina Nopolan vierailuun. Alueen museorakennukset ovat myös avoinna markkinoiden ajan ja telttojen määrästä päätellen tarjolla on myös monenmoista mahantäytettä. Ainakin erinomaisia muurinpohjalettuja, testasin!

narvan markkinat
narvan markkinat
narvan markkinat
narvan markkinat

Mikäli siis kaipaat tekemistä viikonlopuksi ja Narvan Markkinat on sinulle uusi juttu, ottakaahan suunnaksi tämä hauska markkinatapahtuma. Nähtävää riittää varmasti niin lapsille kuin aikuisillekin ja  kyllähän kesän aikana nyt ainakin yhdet markkinat täytyy käydä koluamassa läpi! ;)

Ps. Is it just me, vai onko tuo viimeinen liekkikuva muidenkin mielestä pikkuisen pelottava? Tervahaudan henkikö se siinä huhuilee..


narvan markkinat

enkku2

The Finnish summer is full of different kinds of happenings and on Wednesday, we went to visit Narvan Markkinat nearby Tampere. This historical and interesting event was full of things to see (and eat!) and even though it rained, we had so much fun. Which one is your favourite summerevent?


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.