BLOGIKIRPPIKSELTÄ BONGATTUA PART#1

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Juuri vähän aikaa sitten juttelin lukijani kanssa kommenttiboksin puolella Tampereen kirpputoreista ja viime aikoina tekemistäni kirpputorilöydöistä. Myönsin olleeni laiska kirppistelijänä, enkä edes muista milloin viimeksi olisin astunut jonkin kirppiksen ovista sisään. Se ei kuitenkaan poista sitä faktaa, että olen tehnyt aivan ihania kirppislöytöjä, viimeisimmän tällä viikolla. Olen vaaninut upeita löytöjä nimittäin blogikirppiksillä, ja napannut haaviini parikin ihanaa aarretta.

Tässä niistä ensimmäinen.

Ostin ensimmäiset Dolce & Gabbanan aurinkolasini Nellyn alennusmyynneistä vuosi sitten ja nuo kyseiset lasit ovat olleet todella kovassa käytössä, joku on saattanut saman faktan bongata asukuvienkin perusteella. Kun sitten löysin nämä hieman vaaleammat, hillitysti kuvioidut aurinkolasit ihanan ja inspiroivan Alexan blogikirppikseltä, en epäröinyt hetkeäkään niiden hankkimista. Minulla kävi vielä hurjan hyvä tuuri ja sain kuin sainkin lasit itselleni 35 euron hintaan.

Vaikka en niinkään merkkituotteiden perässä juoksekaan, olen huomannut tietyissä laadukkaissa merkeissä hintalaatusuhteen olevan kohdillaan, ja suosittujen  bloggaajien kirppiksiltä koen jotenkin turvallisemmaksi ostaa merkkituotteen, kuin jos lähtisin sitä metsästämään muualta. Myyjä on tällöin ikään kuin ”tuttu” ja blogikirppistelykin on monelle bloggaajalle jo arkipäivää. Kannattaa siis olla tarkkana, blogikirppiksiltä voi tehdä ainutlaatuisia löytöjä!

Nämä aurinkolasit pääsivät heti käyttöön ja voit käydä kurkkaamassa niiden ympärille kokoamani lookin tästä (KLIK!).

Oletteko te jo ennättäneet harrastaa blogikirppistelyä?

 

CURIOUSNOORA ON INSTAGRAM @CURIOUSNOORA

CURIOUSNOORA ON FACEBOOK

 

 

// Look what I found from Alexa Dagmar’s blogfleamarket! I love sunglasses by Dolce & Gabbana and these gorgeous glasses are so beautiful!


Posted in Yleinen by Bella.