LAUKULLINEN SYKSYÄ

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

// AITTA-LAUKKU SAATU // LOVIA


Lippis: Gina Tricot
Neule: Uhana Design
Shortsit: Vero Moda
Tennarit: Adidas
Laukku: LOVIA (Aitta) //*saatu 2022


Arki on alkanut, toden teolla.

Päivät venyvät pitkiksi ja huomaan, että toisinaan olisi tarvetta merkitä myös lepopäivät valmiiksi kalenteriin. Syksy vie niin mukanaan, että ajankulua ei edes huomaa. Käsittämätöntä, että huomenna alkusyksy vaihtuu jo syyskuun puolelle! Oma arkeni on loman jälkeen (apua, lomastakin on kulunut jo kuukausi!) alkanut vauhdikkaasti supermielenkiintoisten projektien ja kuvausten myötä. Rakastan työtäni yli kaiken ja syksyn suunnitelmat tekevät työni kokonaiskuvasta entistä monipuolisemman. Päivät ehkä venyvät, mutta mieli pysyy virkeänä uutta oppiessa ja tehdessä. Loma oli ihana, mutta arki on se, mistä erityisesti nautin.

Kuten edeltävästä tekstistä voit päätellä, aamuisin minun on napattava matkaani laukku, joka kätkee sisuksiinsa kaiken. Ja kun sanon kaiken, todella tarkoitan sitä. Mukanani miltei päivittäin kulkee iso kalenteri, läppäri latureineen, kaksi kamerarunkoa, pari objektiivia, lompakko ja avaimet, vesipullo, meikkipussi ja mahdollisesti myös vaihtovaatetta tarvittaessa (joskus jopa uikkari ja pyyhe!). Vaadin siis käyttölaukultani paljon. Ennen kaikkea tilaa, mutta myös kestävyyttä. Laukun tulee myös olla sellainen, joka olalla on helppo suunnata viralliseen duunipalaveriin tai kuljettaa mukana kuvauskeikalla.

Lovian AITTA täyttää kaikki nämä kriteerit. Lovialta tiedusteltiin josko haluaisin heidän uutukaisensa, suomalaisen huonekaluteollisuuden leikkuujätteestä valmistetun Aitan, käyttööni. Aitta on kaikkea sitä, mitä laukulta kaipaan. Läpinäkyvällä tuotantoketjulla valmistettu laukku valmistuu artesaanien käsissä Italiassa ja brändin korut sen sijaan valmistetaan käsityönä Helsingissä. Laukut valmistetaan ennakkotilausten mukaisesti. Availin Aittaa paketistaan todella innoissani; olen seurannut Lovian tarinaa jo vuosia ja tuntui hykerryttävän ihanalta pidellä heidän laadukasta, upeaa taidonnäytettään omissa hyppysissäni. Mikä ihaninta, he halusivat hemmotella myös teitä alekoodilla.

Koodilla

nooraxlovia10

saat -10% kaikista Lovian tuotteista nettikaupassa (ei lahjakortit). Koodi on voimassa 6.9. asti. Aion käyttää sitä itsekin, Aittaan on nimittäin hankittavissa erillinen crossbody-hihna. Laukusta tulee entistä monikäyttöisempi hihnan myötä.

Lämmin kiitos Lovialle; ansiostanne tavaramäärän kuljettaminen pitkien työpäivien ajan järkevöityy ja helpottuu. Upea laukku tuo hymyn huulilleni aina, kun heitän sen olalleni.

Reippaita päiviä viikkoosi – tsemppiä arjen aloitukseen! <3


Posted in muoti and tagged by NOORA.