ARKEA, 25/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Kävimme äitini kanssa Tampere-talon kesänäyttelyiden avajaisissa 30. kesäkuuta. Lämmin kiitos kutsusta Tampere-talolle; tapahtuma oli upea!Kuva ihanasta äidistäni on napattu Unofficial Galaxies-näyttelyn avajaisissa Tampere-talossa.Ehdit vielä! Tampere-talossa on käynnissä u-p-e-a Unofficial Galaxies-näyttely vielä heinäkuun loppuun asti Sorsapuistosalin puolella. Osallistuimme äitini kanssa tapahtuman avajaisiin (rakastan tuota äitini lookia, sopi täydellisesti teemaan!) ja kesänäyttely vei hetkessä mukanaan. Suosittelenkin tätä elämystä eritoten Tähtien sota-faneille, mutta lelufiguurit sekä leffoista tutut rekvisiitat ja asut saavat taatusti myös muut haltioitumaan teemasta. Nähtävillä on nyt yksi maailman suurimmista yksityisistä Tähtien sota-kokoelmista, joten tätä et halua missata. Ja vinkattakoon vielä, että näyttelyn jälkeen kannattaa ehdottomasti piipahtaa myös Tampere-talon Shopissa: en yksinkertaisesti voinut jättää Yoda-juomapulloa myymälän hyllylle! Jos siis kaipaat uutta aamukahvimukia tai muistivihkoa syksyksi, käyhän tsekkaamassa valikoima.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.