TERKKUJA LOMALTA!

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Mielestäni ei ole mitenkään liioiteltua sanoa, että kesälomalla päivät kiitävät hurjaa vauhtia. Toki matkan varrelle mahtuu niitä pysähtyneitä lepohetkiä pihakeinussa köllötellen, mutta en voi ymmärtää sitä, että kolmen viikon lomastani olisi muka kulunut jo pari viikkoa. Miten se voi olla mahdollista, kun vasta hetki sitten ahkerasti nappailin piikkejä pois lomaa odotellessani aamukammastani?!

Mutta paljon olen jo ehtinyt tehdäkin, hurjan hurjan paljon. Heinäkuuhun on mahtunut monenmoisia hetkiä, jotka haluan ehdottomasti tallentaa myös tänne virtuaaliseen päiväkirjaani.

Lomalla olen..

.. vieraillut markkinahumussa! Narvan Markkinat järjestetään muorini kotiseuduilla viiden vuoden välein ja tänä kesänä oli vihdoin niiden aika. Olen käynyt samaisilla markkinoilla jo pienestä pitäen ja tänäkin vuonna otimme osaa tervahaudan sytytysjuhlaan ja markkinatunnelmaan jopa parina eri päivänä. Markkinoilla oli hurjasti nähtävää ja ihastuttavia myyntikojuja; terveiset etenkin Mira Anniina Designille – kun pysähdyin ihastelemaan hänen tekemiään korviksia, selvisikin, että hän on seuraillut blogiani! Ostin häneltä hurjan upeat pinkit glitterkorvikset, joihin ihastuin niin, että halusin ne ehdottomasti korulaatikkooni. Postauksen kuvituksena toimivatkin iloiset hetket markkinareissuiltamme.

.. vihdoin käynnistänyt kunnolla vesijuoksuharrastukseni! Sinilevä valtasi kovimmilla helteillä läheisen uimarannan, joten uiminen jäi vähemmälle, mutta lomaviikoilla olen ehtinyt startata aamujani luonnonvesissä polskien. Vesijuoksu on hyvää treeniä, etenkin, kun innostuimme hankkimaan loman kunniaksi tennismailat ja tennistreenien jälkeen jokainen lihas kropasta oli jumissa. Vesijuoksu tekee niin hyvää!

.. huomannut, että olin toden totta loman tarpeessa. On tehnyt todella hyvää nukkua pois univelkoja ja tehdä kaikkea muuta kuin istua kymmenisen tuntia päivässä koneella. Syntymäpäivälahjaksi ostin itselleni tosin kotiin nyt uuden tietokoneen. Läppärin aika on ohi ja tästä eteenpäin postaukset ja muut työt tehdään pöydän ääressä pöytäkoneella. Olen melko varma siitä, että selkäni ja hartiani pitivät tästä päätöksestä!

.. viettänyt paljon aikaa pikkumurujen kanssa. Lähipiirin lapsukaisten kanssa on ihana viettää aikaa ja nautin suuresti siitä, että saamme kylään rakkaita pieniä kyläilijöitä. Lomalla olen ehtinyt viettää rauhassa heidän kanssaan aikaa, puistoilla ja tehdä palapelejä, ihanaa!

.. koukuttunut Ensitreffit alttarilla Australia-sarjaan ja huomasinpa juuri eilen, että lempparisarjastani Virgin Riverista oli tipahtanut myös uusi kausi Netflixiin. Sarjamaraton luvassa siis myös ensi viikolle!

.. tehnyt myös töitä. Sisällöntuotannon työni ovat pyörineet normaalisti myös lomani ajan ja olen päässyt parin viikon aikana osaksi upeita ja mielenkiintoisia projekteja. Takana on yhdet kuvaukset ja paljon muuta mukavaa!

Tältä erää viimeinen lomaviikko pyörähtää käyntiin siis maanantaina ja nyt teen parhaani, että ajatukset eivät vielä siirtyisi töiden pohtimiseen. Nyt lomaillaan ja nautitaan, nappaan kirjan matkaani ja suuntaan pihakeinun suojaan kesäsadetta piiloon. Aika täydellistä, eikös.

 


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.