ARKEA, 24/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Tämä herkullinen kuva on napattu tiistaina 28. kesäkuuta iltakuuden aikaan. Vietimme tuolloin pienellä porukalla isäni syntymäpäivää.Synttäriherkut mansikkakakkuineen oli katettu vanhempieni luokse.Isäni juhli siis syntymäpäiviään tuona helteisen hikisenä tiistaina. Tuosta päivästä tuli äärimmäisen ikimuistoinen, ei ainoastaan isäni synttäreiden vuoksi, vaan myös siksi, että hetkeä ennen herkkupöydän ääreen istahtamista, isäni löysi vuosia sitten kadonneen kihlasormukseni. Hymy oli siis todella herkässä mansikkakakkua popsiessani! Ja koska yksi luetuimmista postauksistani kautta aikojen koskee lahjavinkkejä miesten lahjapaketteihin, kerrottakoon, että tänä vuonna ostimme iskälle porukalla synttärilahjaksi upouudet langattomat kuulokkeet. Kovin oli mieluinen lahja! Ja ennen kuin joku ehtii kysyä mikä pupunen mansikkakakun viereen on pomppinut, todettakoon, että kyseessä on Sylvanian Families-sarjan mummu & pappa-setin toinen puolikas. Onnea iskä!


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.