VIERUSKAN MEKOSSA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

S.T.I vieruskaS.T.I vieruskaS.T.I vieruska


MEKKO S.T.I X VIERUSKA /*saatu   KORVAKORUT MONKI
SAAPPAAT PALMROTH ORIGINAL /*saatu


S.T.I vieruska

Heipä hei lokakuu, siinä sinä taas olet.

Kuukausi, jolloin ruskan värit lakastuvat maahan, kuukausi, jolloin muistamme jälleen kuinka nopeasti illat voivatkaan hämärtyä. Kuukausi, jolloin voi alkaa laskea jo päiviä jouluun, kuukausi, jolloin mekkojen alle huomaa pukevansa lämmikkeeksi paksut sukkahousut. Siinä sä taas olet. Elämäni lokakuut ovat olleet vuosi toisensa jälkeen kovin surullisia. Kalenteriini lokakuulle tekemäni merkinnät ovat tänä vuonna kuitenkin kaikkea muuta kuin lokakuisen melankolisia, siispä minulla onkin kova luotto lokakuuhun 2020. Hey October, be a good one. Jookos?

S.T.I vieruskaS.T.I vieruskaS.T.I vieruskaS.T.I vieruska

Mietitte jo varmaan siellä kuumeisesti, mikä onkaan tämä kaunis mekko, joka on ylläni näissä kuvissa? Minäpä kerron! Ylpeydestä pakahtuva frendi täällä moi. Blogini ansiosta olen löytänyt elämääni lukuisia taitavia, inspiroivia ja upeita naisia, joista yhden käsiala näkyy juuri tässä kauniissa asussa. Sen lisäksi, että tämä nainen jakaa kanssani intohimon valokuvaamista kohtaan, hänellä on hyppysissään taito luoda kauniita vaatteita. Jokin aika sitten tein itse hänen inspiroimillaan kaavoilla mekon (josta tuli muuten aivan ihana!), ja nyt saan pukeutua asuun, joka on hänen designinsa – ja joka on ostettavissa ympäri Suomen Moda-myymälöistä! Onnea Veera, suunnittelemasi mallisto on juuri sitä mitä syksy, vaatekaappimme ja sielumme kaipaavat;  väriä, iloa, kauneutta ja käytännöllisyyttä!

S.T.I yllätti minut ihastuttavalla yllätyspaketilla, joka sisälsi STI X Vieruska-malliston  kaksi tuotetta. Printtikuosisen Deera-midimekon kuosin Veera on suunnitellut itse ja hän on ollut ideoimassa tuotetta yhdessä S.T.I’n kanssa alusta loppuun. Kuinka upea mahdollisuus luoda jotakin sellaista, mitä vaatekaappiinsa on aina halunnut. Veera on onnistunut designerina mielestäni erinomaisesti. Deera ( /ei mainoslinkki) on kaunis. Mustalla pohjalla seikkailee näyttävä kuvio. Mekko, jossa voisin suunnata juhlimaan, toimistolle tai dinnerille; ja juuri sellaisia vaatteita minä arvostan, vaatekaapin aarteita, joita voi asusteita, kenkiä ja laukkua vaihtamalla ottaa osaksi elämän menoja.

Lämpimät onnittelut vielä omasta mallistosta rakkaalle Veeralle, käykäähän kurkkaamassa Veeran postauksesta, mitä muita aarteita mallistosta löytyy Deeran lisäksi. Olen niin onnellinen Veeran puolesta! Ystäväni Iinankin kanssa fiilistelimme jo yhdessä Veeran uutta mallistoa, kun kuvasin Iinan päällä malliston KANDRA-tunikaa. Samainen tunika löytyy myös nyt omasta vaatekaapistani.

Hameen helmat hulmuten kohti viikonloppua!

S.T.I vieruskaS.T.I vieruska


Posted in muoti and tagged by NOORA.