HELMIKUUSSA AION..

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Helmikuussa aion..

.. nukkua edes yhdet päiväunet. En harrasta ikinä päiväunia, koska herään niiltä aina niin kovin kiukkuisena, mutta uuden sohvan kunniaksi otetaan helmikuun tavoitteeksi yhdet sohvapäikkärit.

.. laittaa Zadaahan myyntiin ainakin viisi aarretta vaatekaapistani, jotka ovat viimeisen vuoden aikana jääneet vähälle käytölle.

 .. luoda suunnitelmaa blogiani varten. Kun blogin kirjoittamista on takana jo miltei 13 vuotta, sitä huomaa itsekin, kuinka tärkeää erilaisten tavoitteiden ja toiveiden ylöskirjaaminen onkaan. Motivaatio kirjoittamiseen pysyy korkealla, kun kalenteriin on valmiiksi merkittynä etappeja, ihania yhteistöitä, arvontoja teidän iloksenne sekä muuta mukavaa.


Takki: Zara
Neule: Marimekko
Housut: Aim’n Sports
Kengät: Timberland //*secondhand
Korvakorut: Monki


.. viettää talvilomaa ilman suunnitelmia. Talvilomani on kirjattu helmikuun loppuun, ja vaikka mukaan mahtuu myös pari kuvauspäivää, aion viettää useamman päivän myös pötkötellen. En ole ollut lomalla viime kesän jälkeen, joten aaaaah, odotan tuota niin paljon!

.. lukea ainakin yhden kirjan. Ehdotuksia?

.. lähettää ystävänpäiväkortteja ainakin niille ystäville, joita en ole nähnyt aikoihin. Papershopin ystävänpäiväkorttivalikoima on syötävän suloinen, etenkin Riflepaperin kortit ovat iiiihania!

.. syödä ainakin neljä laskiaispullaa! Laskiaispulla on oma leivonnaissuosikkini ja helpoimmin ne valmistuvat näin: hanki pakastepullia kaupasta, lämmitä uunissa, pursota väliin kermavaahtoa ja lisää hilloa.

Olkoon helmikuusi helmeilevän herkullinen ja hurmaavan hempeä!


Posted in muoti and tagged by NOORA.