VIISI FAKTAA MINUSTA BLOGGAAJANA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

yas dressyas dress


MEKKO Y.A.S   FARKUT ZARA
KENGÄT PALMROTH ORIGINAL /*saatu


yas dress

Joko saa alkaa suunnitella blogin napakymppisynttäreitä, joita vietetään heinäkuussa? Käsittämätöntä, että blogini juhlii tänä vuonna pyöreitä. Olen viettänyt blogini ja samalla rakkaan harrastukseni parissa 1/3 elämästäni, eikä ainakaan vielä tunnu siltä, että olisin valmis heittämään sille koskaan hyvästejä. Blogista on tullut osa rutiinejani, osa arkeani, ja päivittäin postaukset ilmestyvät ruuduillenne sydämestä kumpuavasta ilosta kirjoittaa ja valokuvata. Niin kauan, kun blogini tuottaa päiviini ja elämääni iloa, se jatkaa tarinaansa.

Lähestyvien syntymäpäivien kunniaksi, päätin koota yhteen muutaman faktan minusta bloggaajana. Kullakin meistä vaikuttajista on oma tapansa tuottaa tekstiä ja valokuvata, suunnitella postauksia ja toteuttaa blogiaan, siksi ajattelinkin kertoa teille hieman omista toimintamalleistani. Näin postaukseni siis syntyvät.

| 1 | Aloitan postauksen tekemisen aina ensin kuvista. Lisään ensimmäisenä kuvat paikoilleen (tähän menee toisinaan luultua enemmän aikaa, sillä olen postauksen visuaalisesta ilmeestä ja kuvien järjestyksestä todella tarkka) ja vasta sen jälkeen alan tuottaa tekstiä. Ilman kuvia tekstin kirjoittaminen on superpaljon vaikeampaa, mutta tiedän monen tekevän postauksiaan juuri toisin päin, ensin teksti, sitten kuvat.

| 2 | WordPressissäni ei makaa suurta määrää luonnoksia kerralla, mutta kaikki aamupostaukseni ovat ajastettuja. Siinä vaiheessa, kun teidän ruutuunne ilmestyy uutta luettavaa, minä olen jo työntouhussa toimistossa ja postaus ilmestyy ajastettuna. Seuraavan päivän postauksen naputtelen siis luonnoksiin valmiiksi aina edeltävänä iltana.

palmroth original oxfordyas mekkopalmroth original

| 3 | Tätä blogia ei olisi olemassa ilman Mattia. Miltei poikkeuksetta kaikki ne kuvat, joissa minä olen itse, ovat Matin ottamia. Olen melko varma siitä, että moni teistä osaa erottaa joukosta jo ne asupostaukset, joissa kuvaajana on toiminut Olympuksen wi-fi. Suureksi onnekseni Matti harrastaa valokuvausta nykyään yhtä mielellään kuin minäkin. Ilman kuvaajaa tämä homma olisi todella haastavaa mikäli jatkossakin haluaisin toteuttaa yhtä suuressa määrin asupostauksia kuin nytkin.

| 4 | Teen vähän, mutta mielelläni yhteistyökampanjoita. Rakastan blogiyhteistöitä, joissa saa päästää mielikuvituksen valloilleen, haastaa itseäänkin bloggaajana ja toteuttaa aivan uudenlaista sisältöä samalla myös teille. Kieltäydyn yhteistöistä, joiden en koe sopivan omaan blogiini tai joita en koe ns. ”omaksi jutukseni”. Kun mietin tekemiäni kaupallisia yhteistöitä, niistä parhaiten mieleeni nousevat esimerkiksi tämä yhteistyö Iittalan Aalto-maljakoiden parissa ja tämä yhteistyö Paulig Frezzan kanssa, jossa oma asu stailattiin kahviin sopivaksi – juuri tällaisia on huiman hauska tehdä!

| 5 | Olen useasti vastannut kysymykseen ”mikä bloggaamisessa inspiroi jatkamaan sitä päivä toisensa jälkeen”. Vastaus on hyvin yksinkertainen, vuorovaikutus lukijoiden kanssa. Minua motivoi aivan valtavasti teiltä saamani palaute ja kommentit, direct messagen puolella käydyt keskustelut Instagramissa, uusiin ihmisiin tutustuminen vaikkakin vain virtuaalisesti. Toisaalta koen kirjoittavani talteen myös itselleni virtuaalista päiväkirjaa, jonka sivuja on ihana selata taaksepäin.

Mitähän mukavaa keksittäisiin yhdessä blogin synttäriviikolle? Toivepostauksia? Arvontoja? Niin tai näin, juhlanpaikka se ehdottomasti on.

yas dress


Posted in muoti and tagged by NOORA.