KOSMETIIKKAOSTOKSIA TALVIALEISTA

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

Teen hyvin hyvin harkitusti kosmetiikkaostoksia. Ihoni on herkkä, joten en sattumanvaraisesti voi lähteä hankkimaan uutta meikkivoidetta tai ripsiväriä, vaan monesti turvaudun pitkiksikin ajoiksi tuotteisiin, jotka olen todennut itselleni sopiviksi. Kun edellinen loppuu, hankin uuden samanlaisen. Koska rakastan kosmetiikkaa ja etenkin sen testailua, toisinaan ostoskoriin eksyy kuitenkin uutukaisia testattavaksi. Testailen uusia tuotteita aina varovasti; ripsiväriä kevyesti aluksi vain toiseen silmään, uutta meikkivoidetta vain pienelle alueelle. Matkan varrella olen löytänyt itselleni ihania luottobrändejä kuten Dermosilin, The Body Shopin, Lumenen, MAKETHEMAKEN, Max Factorin ja Urban Decayn.

Jälkimmäisen brändin tuotesetin löysin joulun jälkeen niin hurjasta alesta, että klikkasin sen välittömästi ostoskoriin. Tuotesetistä löytyi kaksi vanhaa tuttua, Perversion-ripsari (huippuripsari, joka mukana esim. tässä meikissä) sekä UD:n Primer Potion, primer luomiväreille, jonka avulla luomivärit saa pysymään timanttisen hyvin paikoillaan pitkänkin päivän ajan. Molemmat luottotuotteitani, joiden puoleen käännyn kerta toisensa jälkeen. Setin kruunasi kuitenkin todellinen jalokivi, NAKED CYBER EYESHADOW PALETTE. Tässä paletissa on sävyt sekä arki- että juhlameikkiin. Hohtavia neutraaleja ja mattaisia sävyjä, helmiäisiä ja heijastavia duochrome-sävyjä. Futuristinen ja u-p-e-a kokonaisuus! Kun 75 euron arvoinen setti oli Kicksissä myynnissä alle puoleen hintaan, ostopäätökseni oli sinetöity.

Toista alehankintaani ei voi oikein heräteostokseksi kutsua, vaikka bongasinkin sen sattumalta Marimekon aleista. Olin etsinyt suloista uutta meikkipussia jo tovin, enkä voinut vastustaa tätä aarretta. Kuten olen monesti jo kertonut, Marimekon Kaksoset-kuosi on suosikkini ja tämän pussukan sisuksiin mahtuu kaikki oleellinen päivämeikkiä varten – jopa UD:n paletti! Olin löydöstäni aivan pähkinöinä ja se nouseekin ehdottomasti kaikkien aikojen parhaimpien alehankintojen joukkoon.

Tuttuja juttuja ja vähän uusia tuttavuuksiakin – oletteko tehneet talvialeista löytöjä?


Posted in kauneus and tagged by NOORA.