SYKSYN KAUNEIN LUOMIVÄRIPALETTI?

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

POSTAUKSESSA ESITELLYT TUOTTEET SAATU
Physicians Formula / WHY NOT PR


physiciansformula_roseallplayroseallplay_physiciansformula_citymarket

Takapihaamme koristaa valtava ruusuaita. Se on villiintynyt vuosien varrella ja olen jopa salaa haaveillut sen hävittämisestä. Syy on kovin yksinkertainen, ampiaisallergikkona en voi haalia pihaani ylimääräisiä amppareita, ja vallaton villiintynyt, huumaavan tuoksuinen ruusu uhkaa samalla myös viedä tilan kaikelta muulta. Tilalle haluaisin vaikkapa isomman unikkopenkin tai pienen kukkaniityn; unikoissani pörräsi vain innokkaita ja harmittomia pörriäisiä ja koin samalla kantaneeni korteni kekoon Pelasta Pörriäinen-kampanjassa. Mutta takaisin ruusuihin. Syksyisin muutan nimittäin mieltäni niiden suhteen. Kun kukat vaihtuvat ruusunmarjoiksi, ruusupensas on valtavan kaunis. Vielä jonain päivänä opettelen tekemään marjoista ruusunmarjakeittoa.

Syksyinen ruusuinnostukseni saattoi olla osasyyllinen siihen, että luokseni saapunut pr-paketti vei jalat alta. Voisiko tällaisia Ruususen unelmia edes yrittää vastustaa?

doublecleansingoil_physiciansformulaphysiciansformula_suomiroseallplay_citymarket

Physicians Formula on jo vuosien ajan ollut meikkihetkieni luottokaveri. Muistattekin varmaan, kun meikkasimme Roosan kanssa toisemme alkuvuodesta käyttäen vain tämän samaisen brändin tuotteita? Odotinkin siis innoissani syksyn uutuuksia. Upeiden tuotteiden joukosta löytyikin kaksi ihanaa, ruusuista helmeä. Jo pelkästään uusi luomiväripaletti, Rosé All Play, hurmasi heti. Paletissa on kauniita, arkeen sopivia luonnollisia sävyjä maustettuna ripauksella hehkuvaa glitteriä. Herkkäsilmäisenä odotin tämän testaamista innolla, ruusu-uutetta sisältävät luomivärit nimittäin rauhoittavat ihoa. Pehmeitä ja täyteläisiä sävyjä voi levittää luomelle sekä märällä että kuivalla siveltimellä (valinta vaikuttaa lopputuloksen voimakkuuteen) ja halutessaan lopputuloksesta saa todella luonnollisen ja kuulaan. Joukkoon mahtuu muun muassa herkkä ja kaunis ruusukullan sävy, joka nousikin pian omaksi suosikikseni.

Testiin päätyi myös uutuuksien joukkoon kuuluva puhdistusöljy. Aloe veraa sisältävä öljy tuntui iholla miellyttävältä ja öljymäinen koostumus poisti tehokkaasti sekä luomivärit että meikkipohjan. Vedenkestävää ripsiväriä jouduin osittain poistamaan vielä eri aineella, mutta seuraavana päivänä vedellä poistettava mascara lähti tämän öljyn avulla erinomaisesti pois. Mieto tuoksu miellytti ja iho tuntui käytön jälkeen kosteutetulta.

Mutta mitä mieltä olette, onko hyppysissäni syksyn kaunein luomiväripaletti? Oman palettisi ja muut syksyn uutuudet löydät Citymarketeista ja kauneuden verkkokaupoista, mutta kannattaa pitää kiirettä, veikkaan, että nämä ruusukimput myydään nopeasti.

physiciansformula_autumn_2020roseallplay


Posted in kauneus and tagged by NOORA.