ARKIKUVA 42/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

little people, big dreams

Milloin kuva on otettu? Tallensin kuvan lahjanpakkailutuokiostani lauantaiaamuna 17. lokakuuta.

Missä kuva on otettu? Tästä pöydästä on tullut todellinen kotimme sydän. Se sijaitsee olohuoneessamme ja tuntuu siltä, että juuri tässä paikassa vietän ehdottomasti eniten aikaa; syön, naputan konetta, luen ja teen arkiaskareitani aina juuri tämän pöydän ääressä.

Mitä kuva esittää? Lauantaina oli ihana päivä. Iltapäivällä juhlittiin näiden pikkumurujen synttäreitä, ja pakkailin heille lahjaa valmiiksi juhlia varten.

Mitä mietit sillä hetkellä, kun kuva on otettu? On aivan käsittämättömän suuri onni ja siunaus, että minulla ja Matilla on lähipiirissämme useampia rakkaita pikkuisia, joiden elämään kuulumme. Olemme molemmat kovin lapsirakkaita, aina valmiina mahdollisuuksien mukaan auttamaan lastenhoidossa, enkä tiedä parempaa tapaa unohtaa murheita ja huolia kuin ajanviettäminen pikkuisten kanssa. Ja aika ihanaa on sekin, että Nopu-täti pääsee keksimään näille aarteille toisinaan sisältöjä lahjapaketteihin! Tällä kertaa pakettiin päätyi setti Little People, Big Dreams-kirjasarjan kirjoja (nämä englanninkieliset lastenkirjat ovat visuaalisesti niin kauniita, että haluaisin ne omaankin hyllyyni!) ja oman Eva-muorini tekemät villasukat molemmille tytöille. Pääsin pitkästä aikaa myös askarteluhommiin, kun tein tytöille kortit kuvista, jotka otin heille 1 v.-lahjaksi. Kirjat eivät toki vielä ole ajankohtaisia yksivuotiaille, mutta kenties tyttöjen isosisko voi lueskella näitä pikkusiskoille iltasaduksi. Näiden kirjojen sivuilla olevat tarinat kun eivät koskaan vanhene, ja halusin hankkia jotakin ajatonta pakettiin. Ja vinkiksi muillekin lahjoja rakkaille pikkuisilleen miettiville; tähän kirjasarjaan kuuluu valtavasti teoksia eri merkkihenkilöistä, joten jos lahjaidikset välillä ovat hakusessa, voi pakettiin kääriä täydennystä sarjaan!


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.