TÄLTÄ NÄYTTÄÄ THE BODY SHOPIN JOULU

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

the body shop joulukalenterit 2020the body shop jouluthe body shop joulu

Vierailin viime viikolla Helsingissä ensimmäistä kertaa tänä vuonna. Olin nimittäin saanut kutsun yhdessä muutamien vaikuttajien kanssa The Body Shopin jouluiseen aamuun. Sen lisäksi, että The Body Shopin myymälät ovat aina omaa luokkaansa ja näkemisen arvoisia kohteita joulun alla, meidän toivottiin tuovan mukanamme tavaroita, joita pakkaisimme yhdessä Sophie Mannerheimin turvakodin asukkaille joululahjoiksi. Suuntasin siis matkaan hyvän asian puolesta. Pakkasin Tampereella laukkuni täyteen avaamatonta kosmetiikkaa, joulusukkia, Mauri Kunnaksen kirjoja turvakodin pikkuisille sekä vauvanvaatteita heille, jotka viettävät ensimmäistä jouluaan. Tapahtumaan osallistuminen oli minulle hyvin tärkeää, sillä juuri tällaisia tekoja haluan aina joulun alla tehdä.

The Body Shop on tunnetusti hyvällä asialla jouluisin. Tänä vuonna jokaisesta marras-joulukuussa tehdystä lahjaostoksesta lahjoitetaan viisi senttiä Sophie Mannerheimin turvakodille, joka sijaitsee Helsingissä. Samalla, kun ostat siis ihastuttavia lahjoja rakkaillesi, teet hyvää. Ja näitä lahjoja kaikki rakastavat! The Body Shopin uudet lahjapakkaukset ovatkin jo saapuneet myymälöihin ja oma suosikkini on tänä vuonna ehdottomasti suloinen maapallo, jonka sisään on pakattu lukuisia eri mansikkaisia ja banaanintuoksuisia brändin tuotteita. Kun maapallo tyhjenee, sitä voi käyttää kolikkopankkina. Tämän lahjan rinnalle kirjoittaisinkin joulukortin, jossa ehdottaisin lahjansaajalle, että vuoden varrella kolikkolipasta voisi täyttää taskunpohjalta löytyneillä kolikoilla ja lahjoittaa sitten tuo tuotto hyväntekeväisyyteen seuraavana jouluna.

the body shop jouluthe body shop jouluthe body shop joulu

Pakkasimme tuomiamme lahjoja The Body Shopin hurmaaviin lahjapussukoihin ja katsokaa – niitä kertyi kokonainen ostoskärryllinen! TBS lahjoitti turvakodille myös oman Ultimate-joulukalenterin ja keräämämme lahjamäärä olikin lopulta valtaisa. Toivottavasti näistä paketeista riittää paljon iloa turvakodin väelle jouluna. Tapahtuman jälkeen suuntasimme vielä yhdessä tutustumaan The Body Shopin myymälän jouluun ja kuten jo mainitsinkin, sieltä jos jostain löydät joulun. Mikäli joulumieltä ei ala kuulua vielä marraskuullakaan, suosittelen lämpimästi visiittiä myymälään. Samalla saat hankittua myös joululahjat pukinkonttiin. TBS:llä on joulufiilistelyn taito hyppysissään!

Paikalla olleet vaikuttajat saivat vielä kiitokseksi avustaan ja osallistumisestaan aivan huiman upeat yllätykset. Goodiebageistä löytyivät nimittäin Make It Real Together Ultimate-joulukalenterit. Kalenteri, josta en ollut edes unelmissani osannut haaveilla. Tässä (viisi kiloa painavassa!) kalenterissa riittää availtavaa useammallekin, ja ajattelinkin ehdottaa, että jakaisimme tämän kalenterin yhdessä äitini ja siskoni kanssa.

Sitä ennen taidan kuitenkin unboxailla kalenterin teidän kanssanne, sitä nimittäin toivoitte kovasti ainakin Instagramin puolella.. Ja muistakaahan, #letsmakeitrealtogether.

Ps. Samalla on vinkattava, että Body Shopin valikoimasta löytyy herkullisen tuoksuisia, pienissä pulloissa, olevia käsidesejä. Näitä olen käyttänyt jo useamman – mangontuoksuinen on suosikkini!

the body shop jouluthe body shop joulubody shop joulukalenteri 2020the body shop joulu

// Make It Real Together Ultimate Advent Calendar saatu.


Posted in kauneus and tagged by NOORA.