ARKIKUVA 34/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Milloin kuva on otettu? Tämä kaverikuva on otettu viime viikon torstaina, 20. elokuuta aamukahdeksan aikaan.

Missä kuva on otettu? Siskoni perhe muutti jokin aikaa sitten maalle, ja olen enemmän kuin mielissäni siitä, että heidän talostaan löytyy myös vierashuone. Sain kunnian olla ensimmäinen yövieras.

Mitä kuva esittää? Heräilin kesäloma-aamuuni aivan ihastuttavalla tavalla. Havahduin siihen, kun vierashuoneen ovensuuhun tepasteltiin kurkistelemaan, kuka kumma onkaan tuo täti-ihminen, joka on ollut yökylässä. Kun avasin silmäni, siskontytön silmät alkoivat tuikkia ja hymy levisi kasvoille, eikä aikaakaan, kun sain pikkuneidin viereeni köllöttelemään. Ja kappas, pian seuraamme liittyivät myös herttaiset koiraveljekset.

Mitä mietit sillä hetkellä, kun kuva on otettu? Tuollaisen jengin keskellä ei olo voi olla muuta kuin onnellinen. En edes muista koska viimeksi olisin saanut herätä koira kainalossa, saati, että vieressä olisi tuhissut pienenpieni kullannuppu. Kauaa tämä idyllinen aamuhetki ei kylläkään kestänyt, sisarentyttäreni kun oli sitä mieltä, että täti oli nukkunut jo aivan tarpeeksi ja oli aika suunnata leikkimään.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.