ARKIKUVA 29/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Milloin kuva on otettu? Kuva on otettu eräänä kaatosateen kuorruttamana maanantai-iltana 13. heinäkuuta iltaseitsemän aikaan.

Missä kuva on otettu? Ystäväperheen ruokapöydän ääressä.

Mitä kuva esittää? Kun kännykkään kilahtaa maanantai-iltapäivänä ääniviesti, jossa meitä pyydetään viettämään herkullista iltaa ystävien luokse, on kutsusta vaikea kieltäytyä. Ja onneksi ei tällä kertaa tarvinnutkaan, sillä edessä oli harvinainen vapaailta. Ystävämmekin taisivat hämmästyä, kun kerrankin pystyimme vastaamaan ex tempore-kutsuun ”Me tullaan!”.

Mitä mietit sillä hetkellä, kun kuva on otettu? Tämän kattauksen nähtyäni mietin hetken aikaa, olinko lennähtänyt yhtäkkiä Barcelonaan. Tuohon upeaan kaupunkiin suuntautui ensimmäinen ulkomaanmatkani (täältä voitte käydä tsekkaamassa ensimmäisen lentomatkani fiiliksiä vuodelta 2011!), ja yksi parhaiten mieleeni jääneistä asioista tuolta reissulta oli ehdottomasti mieletön tapas-tarjonta. Ja sen verran taitava kokki löytyy myös ystäväperheestämme, että makunystyräni olivat äärimmäisen vakuuttuneita siitä, että ”kyllä, nyt ollaan Barcelonassa”. Maanantaikin voi toisinaan osoittaa kyntensä. Hyvässä mielessä. Mikä ihana kesäilta meillä olikaan.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.