KUN TÄYDELLINEN MUSTA HUPPARI VIHDOIN LÖYTYI

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

nosh naisetnosh musta hupparihiedanrantanosh virpi

HUPPARIMEKKO NOSH  /*saatu

Olen tehnyt tämän alueen saralla jo kahdesti hutiostoksen. Kerran ostin H&M:n miestenosastolta hupullisen mustan oversize-puseron sovittamatta, kun kuvittelin sen pituuden riittävän minulle helposti mekoksi. Mitä vielä, Matti sai siitä hyvän treenihupparin. Tuon ostoksen jälkeen olin jo luovuttaa huppariostoksilla, kun sitä oikeaa ei vain löytynyt mistään. Päätinkin unohtaa haaveeni ja luottaa siihen, että pusero osuu eteeni juuri silloin, kun sitä vähiten osaan odottaa.

Ja juuri niin siinä kävi. Tutustuin Noshin naisten vaatteisiin kuvasduunieni kautta, ja kylläpä harmittaa, että tämä huippubrändi osui eteeni vasta jokin aika sitten – valikoimasta löytyy nimittäin valtavasti käytännöllisiä ja laadukkaita tuotteita, todellisia vaatekaapin peruskiviä! Kun kuvauskeikkani myötä sain valita myös omaan vaatekaappiini tuotteita, muistin yhtäkkiä tuon iänikuisen haaveeni täydellisestä mustasta hupparista, joka taipuisi myös mekoksi, ja päätin tsekata mitä Noshilla on tarjota.

Siellähän se oli. Hupparimekko nimeltään Virpi.

nosh musta hupparihiedanrantanosh syksy 2020

Virpi on täydellinen. Täydellinen, hupullinen musta hupparimekko, jossa on iso kengurutasku ja pituutta sen verran, että alle ei ole välttämätöntä pukea vilautteluvaaran vuoksi shortseja. Tosin pinkkien pyöräilyshortsieni kanssa tämä vasta ihanalta näyttääkin! Pituutta minulla on 171 cm, ja hupparimekko koossa M ulottuu reiden puoleen väliin. Kesäiltoihin tämä on täydellinen valinta, mutta mikseipä alle voisi sujauttaa leggareita syksytuulten alkaessa puhallella.

Sain hupparini jokin aika sitten ja olen käyttänyt sitä valehtelematta miltei joka päivä. Töissä, urheillessa, lastenhoitohommissakin. Sydämeni heittää kuperkeikkoja, se oikea löytyi vihdoin.

Tervetuloa vaatekaappiini sinä tärkeä vaatekaapin peruskivi.

nosh 2020


Posted in muoti and tagged by NOORA.