PILKE SILMÄKULMASSA

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus, lifestyle

| POSTAUKSESSA ESITELLYT TUOTTEET SAATU PR-NÄYTTEINÄ |

Erinomaista (ja lumista!) maanantaita kaikille täältä meikkipöytäni takaa!

Ehdin jo palkita tämän tuotteen perjantaina Nooran Kosmetiikka-Awardseissa, ennen kuin edes esittelin sitä teille siitä tarkemmin – se kertonee siitä kuinka innoissani olen tästä tuoreimmasta kosmetiikkaihastuksestani!

Boho Green Make-Up’in tuotteita on totuttu näkemään blogini puolella ahkerasti aiemminkin (viimeksi intoilin esimerkiksi tästä vegaanisesta meikkivoiteesta), ja samaa rataa näemmä jatketaan vuoteen 2020. Järkevän hintaiset luonnonkosmetiikan tuotteet hurmaavat minut kerta toisensa jälkeen ja jälleen kerran on nostettava hattua tälle brändille, joka pitää tuotteiden hinnat kuluttajaystävällisellä tasolla tinkimättä kuitenkaan hitustakaan laadusta. Iso plussa myös siitä, että pakkauksista valtaosa on täysin kierrätettäviä.

Meikkipussini uudet kaunottarat, jumbokokoiset Jumbo Yeaux-luomivärikynät metallinhohtoisissa sävyissään, valloittivat ensimmäisellä käyttökerralla. Silmämeikeissäni hehkuvat usein hohtavat sävyt, kulta ja ruusukulta enimmäkseen, ja juuri näitä samaisia sävyjä näistä ihastuttavista kynistä löytyy. Jumbokynää voi käyttää joko rajausten tekemiseen tai häivyttää sävyjä kauniisti koko luomen alueelle. Rakastan monikäyttöisiä tuotteita ja tämä jos mikä on juuri sellainen.

Lopputuloksena on kuulas ja kaunis silmämeikki, joka kestää pitkänkin päivän ajan. Pigmenttiä kynistä löytyy paljon, mutta voimakkuutta säätelemällä myös lookista saa juuri niin intensiivisen kuin haluaa.

Norppa tykkää! <3


Posted in kauneus, lifestyle and tagged by NOORA.