VIIME VUODEN PARAS ALELÖYTÖ – PSST! SE ON IVANAA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Joulun alla tanssahtelin instastoryssa videolla, kun olin onnellinen hymy huulillani saapumassa juuri kotiin Pakkahuoneen Designtorilta. Ai miksikö onnellisuutta oli tuolloin ilmoilla? Koska olallani keikkuvassa kangaskassissa oli yksi vuoden, ehei, korjaan, vuosikymmenen, parhaista alelöydöistä.

En edes tiennyt Ivana Helsingin olevan paikalla Tampereen jouluteemaisella Designtorilla, mutta sydämeni alkoi heitellä kärrynpyöriä välittömästi, kun näin Paola Suhosen seisovan Ivana-aarteita pullollaan olevien rekkien äärellä. Ja vielä enemmän ilahduin, kun huomasin, millaisin aleprosentein näitä samaisia aarteita myytiinkään. Matti hihitteli vieressä, ja totesi minun jälkikäteen menneen aivan omaan zoneeni, kun aloin selata rekkejä läpi. Koira-printtiä! Muumeja! Apua! Heti ensimmäisenä iskin silmäni erääseen muumimekkoon, jonka lopulta hankinkin äidilleni joululahjaksi. Kun sen oikean löytää, sydämessä läikähtää, ja juuri niin kävi mamille ostamani mekon kanssa. Lahjansaaja taisi olla samaa mieltä kanssani.

Olen ennenkin kertonut teille, kuinka palavasti olen ihastunut Ivana Helsingin Animal rights-mallistoon. Suuri syy siihen on se, että yksi printin koirista muistuttaa aivan valtavasti meidän edesmennyttä Eppuamme ja ehkäpä juuri siksi, tuo vaaleanpunaisen hattarainen koirakuviointi iski minuun niin lujaa. Omistan samasta printistä tehdyn, secondhandinä ostamani bombertakin, mutta tämän kauluspaidan nähtyäni olin niin haltioissani, että ostopäätös oli helppo tehdä. Varsinkin, kun hintalapussa komeili -70%:n hinta. Ah, onnea!

Tällä kertaa unelmieni aarre löytyi siis Tampereelta, mutta Paolallekin kehuin heidän valtavan kaunista, Helsingissä sijaitsevaa Ivana Helsinki Houseaan, jossa kävimme Karoliinan kanssa viime keväänä kuvaamassa. Paikka on kaunis, ja sieltäkin siis Ivanan putiikki löytyy, joten jos talvisen roadtripin kohde on vielä päättämättä — suuntaa sinne! <3


Posted in muoti and tagged by NOORA.