ARKIKUVA 4/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Milloin kuva on otettu? Kuva on otettu lauantaina 24. tammikuuta puolenpäivän aikaan.

Missä kuva on otettu? Tätini luona. 

Mitä kuva esittää? Muistatteko vielä tämän pikkuruisen koiranpennun? Siinä hän nyt on; tätini koira Unto on jo tullut miehen ikään, mutta on aivan yhtä herttainen tapaus kuin kuutisen vuotta sittenkin. Sen lisäksi, että Unto on varttunut vuosien varrella aikuiseksi, porukkaamme on saapunut paljon uusia tyyppejä. Kuten nuo pikkuneidit, jotka kurkistelevat Unton takaa, että mitä se Noora-täti taas oikein kuvailee. 

Mitä mietit sillä hetkellä, kun kuva on otettu? Miltei koko lähisukuni on levittäytynyt Tampereen alueelle, mikä on mielestäni maailman ihanin asia. Muorini asuu miltei naapurissa, samoin vanhempani ja siskoni perheineen, edesmennyt mummuni asui hänkin aivan lähistöllä. Tätini asuu hitusen kauempana, kymmenen minuutin ajomatkan ( :D ) päässä ja mikäs sen mukavampaa kuin lähteä sukuloimaan ex tempore-meiningillä viikonlopun ajankuluksi. Bonuksena koiranrapsuttelua!


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.