JOTAIN IHAN MUUTA KUIN UUSI MUUMIMUKI

CURIOUSER & CURIOUSER | sisustus

Kauppojen hyllyille ilmestyi _jälleen_ uusi muumimuki, mutta sen sijaan, että olisin kipittänyt mukin kanssa kassalle, päätinkin jättää sen ostamatta. Muki on kaunis ja keräilemisen arvoinen, mutta olen alkanut kyllästyä jatkuvaan muumimukitulvaan, joka nakertaa jo melkoisia koloja lompakkoonkin. Animaatiosta inspiraationsa mukit jätin jo ostamatta, voipi olla, että Tykkylumen kanssa käy samalla tavalla. Sen lisäksi, että kaappini alkavat täyttyä muumimukeista, huomaan kaipaavani välillä myös vaihtelua.

Lokakuu on jälleen vaaleanpunainen Roosa nauha-kuukausi. Seela Sellan suunnittelema Roosa nauha on matkannut mukanani jo viikon verran, mutta tänään, tänä kauniina lauantaiaamuna myös aamukahvi maistui tavallista vaaleanpunaisemmalta. Päätin nimittäin sijoittaa muumimukirahani tällä kertaa johonkin aivan muuhun, tähän valloittavan kauniiseen Arabian Daisy-mukiin. Esteri Tomulan suunnittelema roosanvärinen Daisy on yksi neljästä Roosa Nauha-mukista ja minun sydämestäni se löysi paikkansa heti. Jokaisesta myydystä kampanjamukista lahjoitetaan euro Roosa nauha-keräykseen, joten ostoksella teki myös euron verran hyvää.

Aamukahvilla ollaan siis tänään tärkeän asian parissa. Pidäthän huolen siitä, että sinäkin osallistut tavalla tai toisella tekemään lokakuusta vaaleanpunaisen.

Kaunista päivää! <3


Posted in sisustus and tagged , by NOORA.