LOKAKUUN ENSIMMÄISELLÄ VIIKOLLA OLEN..

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti


DONITSI GAUHAR   HUPPARI MOOMIN BY MARTINEX
SUKKAHOUSUT AARRE   LENKKARIT NLY SHOES


Lokakuu! Kas siinä sinä taas olet! Kuukausi vaihtui niin vaivihkaa, että eihän tässä meinaa edes kyydissä pysyä. Ensi kuun jälkeen on jo joulukuu (..maistan jo suussani kanelilattejen maun!) ja veikkaankin, että loppuvuosi tulee kiirehtimään päätepisteeseensä ennennäkemättömän kovaa vauhtia. Mutta laittakaamme nyt alkajaisiksi lokakuun ensimmäinen viikko pakettiin!

Lokakuun ensimmäisellä viikolla olen:

♥ Käynyt visiitillä isoäitini luona. Vein hänelle tuliaisiksi Pretty Animalzin tiikerinmuotoisen kasvonaamion ja keltaisia neilikoita. Olen onnentyttö, kun muorini asuu niin lähellä, vain lyhyen kävelymatkan päässä.

♥ Hoitanut pientä siskontyttöäni ja huomannut kuinka huipputyyppi hänestä onkaan puolessa vuodessa kasvanut. Pärjäämme hienosti hetkiä kahdestaankin ja veikkaankin, että meistä tulee vielä oikein hyvät ystävät. Hän jaksaa kuunnella vaikka tuntikausia laulujani, kunhan vaan laulan iskelmähittejä. Tuutuutupakkarullat eivät häntä kiinnosta.

♥ Kaivanut pitkästä aikaa esiin videokuvaamiseen tarvittavat materiaalit – olisko hei pitkästä aikaa videon paikka?!

♥ Iloinnut Ilveksen voitosta ja toivonut samalla sydän sykkyrällä, että loppukausi olisi kiekossa nousujohteinen. Alkuun riittäisi, että tänään Hakametsään hiipiessäni pääsisin todistamaan voittoa.

♥ Uskaltautunut Hullujen Päivien hulinaan pitkästä aikaa. Edelleen olen sitä mieltä, että yksi Hullareiden parhaista puolista on ehdottomasti liukuportaikossa soittava torvisoittokunta.

♥ Käynyt fysioterapeutilla hierottamassa jalkojani. En edes tiennyt, että jalkojen hierominen voi tehdä niin kipeää. Ongelma oli kuulemma nelipäisessä reisilihaksessa, ja siltä se kyllä tuntuikin. Tokaisinkin ääneen hampaita purressa, että nelipäinen reisilihas kuulostaakin Disneyn hirviöltä, ei siis ihmekään, että tekee kipeää.

♥ Herännyt lokakuun ensimmäisenä perjantaina siihen, että ikkunani takana hipsii lumentapaista räntää.

Mähän sanoin. Kovaa mennään kohti joulua.


Posted in muoti and tagged by NOORA.