AAMUKAHVIN KAVERIKSI

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

*Postauksessa esitellyt tuotteet blogin kautta saatu.

Torstai on toivoa täynnä, mutta vanha sananlasku ei lupaa sitä, että torstaiaamuna heräisi yhtään sen pirteämpänä kuin muinakaan arkiaamuina herätyskellon soittaessa kuuden jälkeen. Toisinaan kuppi vahvaa kahvia ei auta varistamaan unihiekkoja silmänurkista, vaan väsymyksen häätämiseen kasvoilta tarvitaan kovempia keinoja.

Olen aiemminkin kertonut blogin puolella ihastuneeni Boho Green Make-Up’n luonnonkosmetiikkapuniin ja nyt meikkipussiini on tiensä löytänyt kuultava mattapuna sävyssä 312 Desire. Se on täydellinen punainen. Pehmeä ja kaunis, kuultava ja sävyltään juuri sellainen, joka sopii kalpeille kasvoille, joita kevätaurinko ei ole vielä päivettänyt. Puna on helppo levittää ja se kestää huulilla myös aamukahvia juodessasi. Täydellinen pinkki löytyi jo aiemmin, nyt myös tämä ihanuus muuttaa meikkipussiini.

Kahvinystävänä ilahduin kovasti löytäessäni ihonhoitoni osaksi Balmyoun Arabica-kahviöljyn, joka on ollut täydellinen apu väsähtäneen ja samean ihon hemmotteluun. Tuotetta voi käyttää kuin seerumia, jolloin kahvin sisältämä palmitoleiinihappo vahvistaa ihon pintaa ja säilyttää sen kosteuden. Öljy on omiaan vilkastuttamaan nestekiertoa. Siksi tuote onkin erinomainen valinta myös silmänympärysiholle – turvotus ja tummuus kaikkoaa! Ja kyllä, öljy tuoksuu kahvilta.

Kas, olo virkistyi hetkessä. Hyvää ja pirteää huomenta kaikille! Joko kahvit on juotu ja huulet punattu?


Posted in kauneus and tagged , by NOORA.