TESTISSÄ JEFFREE STAR – IHASTUTTIKO?

Juttelimme jokin aika sitten ystäväni kanssa Jeffree Starin kosmetiikkatuotteista, joihin samainen tyyppi oli täysin hurahtanut – hän ei kuulemma muihin puniin enää edes koskenut! Toki kiinnostukseni tuotteita kohtaan heräsi välittömästi ja ystäväni hitusen jopa järkyttyikin kuullessaan, että itse en omistanut tuolloin ainuttakaan merkin tuotetta. Seuraavan kerran nähdessämme hän yllättikin minut ihanasti, sillä oli tilannut minulle oman tilauksensa yhteydessä lahjaksi Oletkaunis.fi-verkkokaupasta brändin huippusuosikin, ilmeisesti myydyimmän sävyn, Celebrity Skinin. Kaunis, melko nude sävy herätti heti mielenkiintoni.

Hittituote pääsi heti testiin ja pakko myöntää, että ystävälläni oli monta hyvää pointtia tätä hehkuttaessaan. Puna on todella peittävä, pidän kovasti sen pigmentistä, se ei kuivata huulia, mutta pysyy paikoillaan pitkänkin päivän ajan yhtä ihanan samettisena kuin heti levittämisen jälkeen. Tuoksusta iso plussa ja on myönnettävä, että sävy on täydellinen itselleni arkeen. Tuote on myös 100% vegaaninen, se on valmistettu eläinkokeettomasti ja kovin riittoisaltakin se vaikuttaa. Itse arvostan laiskana huulipunantsekkailijana sitä, että punaa ei tarvitse jatkuvasti olla korjailemassa.

Celebrity Skin on erinomainen huulipuna hänelle, joka hieman arkailee huulipunan käyttöä, mutta haluaa kuitenkin pitää hätätilanteiden varalta kassissa punaa matkassa. Kyseinen sävy levittyy huulille kauniisti ja tarkkarajaisesti, joten kauniiseen huulimeikkiin ei tarvitse edes huultenrajauskynää.

Minä tykkäsin, ja kiitänkin ystävääni siitä, että hän tutustutti minut tähän maailmalla mainetta niittäneeseen brändiin. Aiemmin mainitun verkkokaupan lisäksi, tuotteita myy ainakin Sokos, joten seuraavan kerran keskustaan suunnatessani taidankin piipahtaa Sokoksen meikkihyllyillä.

Sävy tuo mieleeni tavalla tai toisella myös syksyn; saman sävyisen poolon ostin juuri vaatekaappiini ja huomasinpa samaa palettia löytyvän kynsiltäni.  Ihastuttavan leppoisaa syyskuun viimeistä.


Posted in and tagged , by NOORA.