HUOMENTA LAUANTAIAAMU


TAKKI JOUTSEN    FARKUT ZARA    POOLO SOYACONCEPT     KENGÄT PALMROTH ORIGINAL (*saatu)


Heräsin tänä aamuna pirteänä kuin peipponen, yhdentoista tunnin yöunien jälkeen. Kaksi edellistä viikkoa ovat olleet niin hektiset, että annoin itseni nukahtaa eilen jo todella aikaisin (..tosin Love Islandin uusin jakso jäi näkemättä – ovatko muutkin jo koukuttuneet tähän sarjaan?!). Kroppa kaipasi selvästi unta, sillä rauhallisesti nukutun yön jälkeen olo virkistyi heti.

Suunnittelin jopa viettäväni tänään kotipäivän; en edes muista koska viimeksi olisin ollut ”vain” kotona. Samalla saan taas bloginkin ajan tasalle ja kuvattua teille materiaalia postauksiin, jotka ovat odottaneet luonnoksissa jo pitkään. Tällaisina kiireisinä viikkoina on oltava sen verran armollinen itselleen, että esimerkiksi päivittäisestä postaustahdista on toisinaan lipsuttava. Muistattehan kuitenkin, että Instagramiin uutta materiaalia tulee päivittäin, niin profiilin kuin videoidenkin puolelle.

Ruska alkaa olla kauneimmillaan ja pysähdyimmekin eilen kuvaamaan Hatanpään kartanolle kalamarkkinoilla syödyn illallisen jälkeen. Olin niin nälkäinen Helsingistä palattuani ja sitä seuranneen työpäivän jälkeen, että päätimme käydä syömässä lempparimarkkinakojullamme jo eilen. Kalamarkkinathan ovat käynnissä koko viikonlopun ajan ja oma suositukseni menee ehdottomasti Kalaravintolalle – koittakaapa auralohilautasta, nam, nam, nam!

Ylläni oli syksyn ensimmäinen syksyasu, joka toimi samalla myös erinomaisena Helsinki-asuna. Palmrothilta saamani kengät ovat vieneet välittömästi sydämeni ja tiedän jo nyt, että Joutsenen kevytuntuvatakissa tulen suurin piirtein asumaan seuraavat kuukaudet. Tällaisia monikäyttöisiä ja lämpimiä syysvaatteita ja -asusteita kaappini onkin kaivannut. On helpompi suhtautua uuteen, viileämpään, vuodenaikaan, kun varustautuu siihen hyvin ja kaapista löytyy kivat kamppeet syyslookeja varten. Käytännöllistä, mukavaa, omannäköistä, näillä eväillä on hyvä lähteä kohti syksyä.

Nyt suuntaan kuitenkin aamukahvin keittoon ja Katsomon ääreen – on päästävä heti ajan tasalle rakkaussaaren tapahtumista! ;)


Posted in and tagged by NOORA.