HÄÄMATKALLA

Hyvä on. En ole häämatkalla, mutta kyllähän matkaa häitä juhlimaan Berliiniin voi ainakin periaatteessa kutsua häämatkaksi. Eikös?

Tuntuu siltä, että olisin ollut matkalla jo paljon kauemminkin, vaikka todellisuudessa reissumme alkoi vasta eilen aamulla. Häämatka on vienyt mukanaan ja tarkoituksellisesti jätin jopa läppärin kotiin. Puhelin on pysynyt laukun pohjalla ja ihanien häiden lisäksi olemme ehtineet nähdä taas aivan uudenlaisen palasen Berliinistä. Kaupunki ei ole ikinä kuulunut suosikkeihini, mutta täältä alkaa kertyä matka matkalta toinen toistaan ihanampia muistoja, jotka saavat minut pian muuttamaan mieleni kaupungista. Berliinissä alkoi nimittäin minun ja Matin rakkaustarina, täällä osallistuin elämäni upeimmalle blogireissulle viime kesänä ja nyt pääsin olemaan paikalla, kun rakas opiskelukaverini sanoi täällä tahdon elämänsä miehelle. Berliini, olet ihan ok!

Lennon lähtöön on aikaa parisen tuntia ja murentelin juuri hotellin sängylle onnenkeksin.

”If opportunity doesn’t knock, build a door.”

Well said my friend, well said.


Posted in and tagged by NOORA.