MATKAFIILISTÄ URBAN DECAYN BORN TO RUN-PALETISTA

Juttuhan on nyt niin, että tämä likka hyppää pian lentokoneeseen ja lähtee nauttimaan häähumusta ulkomaille – niin mahtavaa, että tekisi mieli tehdä kärrynpyöriä innostuksesta (..koska en osaa, en tee; sepä vasta ”hauskaa” olisikin jos teloisin kinttuni juuri ennen reissua epäonnistuneen kärrynpyörän takia)!

Jotakin voin kuitenkin tehdä nostaakseni reissufiilistä vielä nykyistä korkeammalle. Oli nimittäin aika kaivaa esiin syksyinen hankintani, Urban Decayn uutukainen Born to Run-paletti ja taikoa päivän lookiksi jotakin reissupaletista inspiraationsa saanutta. Tämä paletti on ihana, yksi omista UD-suosikeistani ja se mahdollistaa niin sähäköiden bilemeikkien kuin arkilookienkin tekemisen. Jokaiselle jotakin, sävyjä kaikkiin tilanteisiin!

Syytän syksyä siitä, että tällä hetkellä eritoten lämpimät ja maanläheiset sävyt tuntuvat kovin omilta. Valitsinkin paletista kolme pehmeää ja kaunista väriä silmämeikin tekoon ja lopputuloksena saavutettiin rauhallinen mutta kuitenkin näyttävä trio luomille. Sävyt Blaze, Accelerate ja Double Life nousivatkin paletista omiksi suosikeikseni. Joskus aion tosin tarttua tuohon reunimmaiseen kolmikkoon, jossa komeilee kahden eri pinkin sävyn lisäksi vaalea beige. Kuten sanoin, väriyhdistelmiä on tässä paletissa rajaton määrä!

Olin sen verran tyytyväinen testailuihini, että pakkaan todennäköisesti tämän paletin myös reissulle mukaan. Samainen meikki soveltuisi nimittäin hyvin myös lauantaisiin häihin ja sävymaailmaltaan se sopii myös asuuni. Yhdistettynä essencen vedenkestävään nestemäiseen eyelineriin sekä Maybellinen vedenkestävään Colossal Big Shot-ripsariin, meikki kestää niin liikutuksen kyyneleet kuin pitkän päivänkin. Tähän meikkiin valitsin huulille essencen aww my cuties kiss meeh-huulivoiteen, joka oli juuri sopivan neutraali punasävyisen silmämeikin rinnalle. Mitä tykkäätte; sopiva häävieraan meikiksi?

En malta odottaa, joko voin lähteä?!


Posted in and tagged by NOORA.