NIMPPARI-MASA ARPOO TAIKURI-MUKIN!

P2248271 P2248282

Matti tässä moi. Koska tänään valtava määrä Matteja juhlii nimipäiväänsä, on aika tehdä taikatemppuja ja arpoa yhdelle onnekkaalle muumimukiuutukainen, tuo purppuran sävyissä hohtava Arabia-aarre. Oli muuten niin komeita nuo juuri kauppoihin saapuneet muki-uutuudet, että ostettiin kotiin molemmat setit kokonaisuudessaan. Minä popsin puuroni tästä eteenpäin Taikurin kanssa, Noora Tiuhdin ja Viuhdin, ja yksi onnekas teidän joukostanne hörppii pian aamukahviaan Taikuri-mukista.

Eli näpyttelepä kommenttiboksiin kommentti ja osallistu nimppari-Masan arvontaan. Kommentoineiden kesken arvotaan yksi kappale (1) Taikuri-mukeja (*ei sponsoroitu). Voittaja arvotaan 27.2. klo 18. Ja minä toimin onnettarena! 

Ps. Onneksi tuo Näppilä on tuollainen nimipäiväintoilija. Melkoisen komea juhlapöytä odotti kotona, kun palasin peleistä tänään kotiin. Mutta vohvelikesteistä Norppa saa itse kertoa myöhemmin.

P2248283 P2248290


Posted in and tagged , , by NOORA.