HEI NYTKÖ SE JO ON?

P2177663 P2177675

Hei tyypit. Mulla alkoi loma.

Tiedättekö sen odottavan ja kutkuttavan tunteen, kun tietää loman lähestyvän? Aamukammasta piikit vähenevät ja lomasuunnitelmia punotaan vauhdilla. Sukset on voideltu ja lomakuume on nousussaan. Lomafiilis kuplii mahassa lomaa edeltävinä työpäivinä ja viimeisen päivän aherruksen jälkeen kotiin kurvataan lomaskumppalasillisen kautta.

Noinhan se saattaisi mennä. Itse havahduin toissapäivänä siihen, että olen ensi viikon lomalla. Lomafiilistely on jäänyt täysin väliin, kun olen keskittynyt sairastamiseen. Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan!

P2177685


PUSERO INWEAR (BY EMKA TAMPERE)    FARKUT ZARA    HUULIPUNA KYLIE COSMETICS


Lomasuunnitelmia en olisi juurikaan tehnyt, vaikka olisinkin havahtunut lähestyvään lomaani jo aikaisemmin. Tärkeintä on nyt parantua tästä(kin) flunssasta kunnolla ja juuri sen vuoksi tämän talviloman saakin viettää juuri niin rennosti kuin haluaa. Vaikka sitten sohvalla maaten jos siltä tuntuu. Sellaisiakin lomia tarvitaan joskus.

Iloksemme Mattikin sai sovittua pari vapaapäivää ensi viikolle ja kun eilen mietiskelimme millaista ohjelmaa yhteisille vapaapäiville suunnittelisimme, päätös oli nopeasti tehty.

”Jos käytäs vaikka kahvilla Stockalla. Haettas lomalukemista Akateemisesta ja jotain hyvää take awaytä.”

Sovittu. Loman tavoitteet ovat matalalla, mutta kahvilla käyminenkin on kivempaa jos ei kumpikaan köhitä tai niiskuteta.

P2177648 P2177669


Posted in and tagged by NOORA.