ILTAKAHVILIVE

P2207793

Onhan ne nyt aika överit. Jopa niin överit, että ne ovat aivan överiöverit ja ehkä juuri siksi niin ihastuttavat. Kaikessa överiydessään. Olisitko muka itse voinut vastustaa mukikaksikkoa, jonka kahvoja koristavat Nalle Puh ja Ihaa?

Olisit ehkä saattanutkin. Minä en ikinä edes ole ollut mikään kummoinenkaan Nalle Puh-fani, mutta jotakin niin höpsöä noissa mukeissa oli, että pidän ne kiusallanikin näkyvissä nyt ainakin toistaiseksi keittiön tasolla. Siinä kahvinkeittimen vieressä, josta ne on helppo täyttää kupillisella kuumaa.

Matti ei oikein osannut arvostaa hankintaani yhtä paljon kuin minä itse. Mutta ehkä se johtui siitä, että ehdin varaamaan itselleni tuon Ihaa-mukin. Ostin nämä siis meille ystävänpäivälahjaksi ja tälläkin hetkellä Ihaan kanssa hörpin täällä juuri iltakahvia.

P2207797 P2207781

Ihanaa, että viikko on kiitänyt jo torstaihin. Varsinkin, kun on vähän puolikuntoinen, sitä oikein odottaa rauhallista viikonloppua ilman ohjelmaa, jotta saa rauhassa karistettua ne viimeisetkin flunssanrippeet kropastaan. Tulevalle viikonlopulle ei toistaiseksi siis tehdä kalenterimerkintöjä, aion rauhassa valokuvailla kotona ja laittaa paikkoja kuntoon.

Ja juoda kahvia. Ihaa-mukistani. Ehkäpä tosin aloitan astiakaapin järjestämisestä, sillä Muumitkin lanseerasivat markkinoille pari niin herkullista uutukaista, että ne oli välittömästi hankittava kaappiin. Me tarvitaan kohta isompi asunto. Tai ainakin keittiöön pieni lisäsiipi.

Kumman sinä olisit valinnut? Ihaan vai Puhin?

P2207790


Posted in and tagged , by NOORA.