MIKÄ BOOGIE?

P2177713 P2177699 P2177714

Hei mitä teille kuuluu? Oletteko pysyneet flunssalta piilossa ja päässeet nauttimaan upeista talvipäivistä? Meillä täällä kotona piiri pieni pyörii ja nyt on sitten minun vuoroni potea poskiontelotulehdusta. Pääasia, että Matin influessa ja Epun hammasremppa ovat kuitenkin pikkuhiljaa historiaa. Poskiontelotulehdukset ovat minulle jo niin tuttuja juttuja, että eiköhän tästä toivottavasti levolla ja antibiooteilla pian toivuta. Tätä ne epämääräiset korvaoireet ja nenän tukkoisuus kaiketi alustivat jo pitkään. Jokohan sitten olisi tämän talven flunssat flunssailtu? 

Ostin Zaran alennusmyynneiltä kolmella eurolla hauskan Keep The Mood-printtipaidan, jonka vetäisin hymy huulilla päälleni perjantaina, kun olo oli vielä reipas ja rennon letkeä. Olen niin harmistunut siitä, että tämä jatkuva tauteilu vetää energiat nolliin ja mielen maahan, että josko tästä puserosta saisi edes pienen piristyskeinon arkeen. Lupaan, että blogissa edetään pian taas paremmalla boogiella. Mutta kyllähän te ymmärrätte; mitä sitä turhaan esittämään pirteää pirkkoa, kun flunssa kiristää hermoja. Kun yksi saa tautinsa häädettyä, seuraava alkaakin jo niiskuttaa. Mutta nyt on taas kaapit täynnä inkivääriä, kurkumaa, sinkkitabletteja ja ja ja.. – uuteen nousuun vaan! ;)

Mutta vaihdellaanpa vähän kuulumisia kommenttiboksin puolella, onko hyvä boogie vai jylläävätkö pöpöt sielläkin?

P2177716P2177706P2177697 P2177718


Posted in and tagged by NOORA.