PAKKASPIRKON SOPPA

P2177379 P2177388 P2177397

Koska Eppukin joutuu hammasremonttinsa vuoksi popsimaan nyt seuraavat viikot vain pehmeää ruokaa, on vain reilua, että mekin mussutamme vain pehmoisia pöperöitä. Vai mitä? ;) Tein viikonlopuksi aikaa ja vaivaa säästääkseni ison keiton, josta riitti tosiaan pariksikin päiväksi kahdelle aikuiselle. Olen saanut Matinkin innostumaan nakkikeitosta vaihtamalla keiton nakit hieman tulisempiin vaihtoehtoihin – nykyään herkulliset talvisopat maistuvat molemmille!

Nappaa siis resepti talteen ja mene maanantain kunniaksi siitä, missä aita on matalin. Tämä soppa syntyy vartissa ja siitä riittää moneen suuhun.

Laita vettä kiehumaan ja lisää joukkoon kasvisliemikuutio. Heitä pataan porisemaan pakkasesta perunakasvissekoitus (tai pilko perunat ja kasvikset itse mikäli aikaa riittää) ja paloittele paketillinen chorizonakkeja keiton täytteeksi. Lisää joukkoon tuoretta persiljaa, ripaus suolaa ja halutessasi muita mausteita. Itse käytin cayennepippuria tulisuuden lisäämiseksi. Anna porista hellalla hetki ja nauti.

P2177396

Keiton valmistumista odotellessani löysin eilen tuotteen, josta haluan teillekin vinkata heti. Kärsin ihon kuivumisesta aina talvisin, eikä sitä täydellistä talvi-ihon hellijää ole vielä löytynyt. Sain kuitenkin jokin aika sitten lahjaksi Burt’s Beesin Miracle Salven, joka lupaa huolehtia niin kuivista hiuksista kuin kuivasta ihostakin – tätä testailin eilen suurella mielenkiinnolla!

Muun muassa kurpitsansiemenöljyä, mehiläisvahaa ja oliiviöljyä sisältävä tuote on nimensä mukaisesti ihmesalvaa. Pyörittelin sormen päähän nokareen vahaa ja yllätyin etenkin sen riittoisuudesta, pienellä määrällä voiteli helposti molemmat käsivarret. Hilseilevä iho oli hetkessä historiaa ja vielä suihkun jälkeenkin iho näytti paremmalta tänä aamuna kuin ennen Burtia. Seuraavaksi aion testata tätä kuiviin latvoihini ja talvikengissä hautuneisiin kantapäihin.

Soppapäiviä ja talvi-ihon hemmottelua viikkoosi!

P2177384P2177381


Posted in and tagged , by NOORA.