SUNNUNTAIN LEMPEÄT LEMPPARIT

P2177728 P2047016 P2177742 P2177755

SUNNUNTAISSA PARASTA:

Oli juuri niin lempeän leppoisa päivä kuten aamulla toivoinkin. Epun kanssa valtasimme olohuoneen sohvan ja köllöttelimme koko päivän. Kultainen Matti kiikutti välillä olohuoneen pöydälle kupin kahvia, välillä kulhollisen pinaattikeittoa. Hurmaavan ystävällistä. Oltiin vaan ja möllöteltiin, katseltiin jääkiekkoa, luettiin kirjaa ja päiviteltiin sitä, kuinka nopeasti sunnuntai sujahtaakaan ohi, vaikka ei mitään tekisikään.

P2177721 P2047017 P2177757

Sain jokin aika sitten lahjan, joka ilahdutti minua kovasti. Kaarna Living lähetti minulle nimittäin Annet Weelink Designin Kurjet-clutchin, ihastuttavan luomupuuvillaisen clutchin, jolle keksin jo monen monta käyttötarkoitusta. Etenkin vesiväreillä käsinmaalatusta printistä digiprintattu kuvio sai sydämeni heittämään kärrynpyöriä. En ole vielä päättänyt talletanko pussin sisuksiin lempikynäni vaiko meikkejä. Tosin haluan joskus ulkoiluttaa Kurkia myös iltalaukkuna.

P2177733

Lakkasin pitkästä aikaa kynteni. Sytyn tällä hetkellä eritoten luonnollisen sävyisille lakoille ja essien uutukainen, sävy pass-port to sail, on juuri sellainen. Sopivan pehmeä suloiseen sunnuntaihin.

Oliko teillä ihana päivä?

P2177751


Posted in and tagged by NOORA.