POLSKIVA YSTÄVÄNPÄIVÄLAHJA ARMAALTA

P2207765 P2207767

Sain jotakin äärimmäisen kaunista ja mieluisaa ystävänpäivälahjaksi.

Pakko myöntää, että olin näistä joskus omalle armaalleni vinkannut, mutta tokihan se nyt aina vähän yllättää iloisesti, kun mies onkin napannut vinkin korvan taakse (..eli kirjoittanut sen välittömästi asiasta kuullessaan iPhonen muistioon). Ystävänpäivänä paketistani polskivat nimittäin esiin TitiMadamin ja Glitternistin yhteistyömalliston aarteet, valtavan suloiset merenneidot.

Akryylista valmistetut merenneidot on vaikea tallentaa kuviin. Niiden väri vaihtelee nimittäin valon osuessa materiaaliin ja toisessa valossa neitokaiset saattavatkin olla vaaleanpunaiset, toisessa keltaiset. Aivan kuin merenneidot uiskentelisivat meren pinnan alla ja saattaisit nähdä vilauksen niiden kimaltelevasta pyrstöstä vain jos auringonsäteet osuisivat siihen otollisesti. Miettikää kuinka täydellinen asuste nämä ovat kesän festareilla ja ennen kaikkea niissä asuissa, joihin kaipaat sitä jotakin.

Tykkään, tykkään, tykkään! Sata sydänemojia Matille iiihanasta lahjasta.

P2207764 P2207762


Posted in and tagged by NOORA.