SATEISEN YÖN TERVEHDYS

P8123851 P8123866 P8123861

Synkän ja myrskyisen yön terveiset täältä sängyn pohjalta. Selasin juuri läpi Instagramin videoita ja vaikuttaa siltä, että etenkin pääkaupunkiseudulla on ollut käynnissä melkoinen myllerrys. Ikkunani takana on ropissut hurja sade, mutta ukkosilta taidettiin ainakin toistaiseksi täällä päin välttyä – toivottavasti suuremmilta myrskyvahingoilta on säästytty sielläkin. <3

Vaikuttaa siltä, että lomakelloni on heti kääntynyt päälaelleen. Vaikka kuinka vannoinkin, että en viikon lomani aikana halua sisäistä kelloani sekoittaa, täällä sitä nyt jo valvotaan puolen yön aikaan ja kirjoitellaan postauksia. Toisaalta, jos ei lomalla niin koskas sitten voi valvoa seuraavan vuorokauden puolelle?

P8123863 P8123844 P8123868

Sen lisäksi, että seuranani ovat tv:ssä pauhanneet urheilukisat, sängyssäni on köllinyt Eppu ja kisoja vahdannut Matti sekä erinomainen lomakirja. Sain juuri luettua kirjan, jonka Harper Collins Nordic lähetti minulle jokin aika sitten lomalahjaksi. Juuri tällaisia kirjoja lomallani haluankin lukea; hömppää, mutta ei kuitenkaan liian hömppää kirjallisuutta, joka tempaa mukaansa, auttaa unohtamaan stressin ja huolet ja kiidättää jonnekin mielikuvamatkalle. Mhairi McFarlanen Sinuun minä jäin-teoksen (*saatu) ahmaisi nopeasti kitusiinsa ja mikäli hieman aikuismaisempi tyttöhömppä iskee sinuunkin, suosittelen lisäämään tämän herkun saman tien lukulistallesi. Kirja ei ole höpöhöpöä, vaan paikoin jopa sydäntä särkevää luettavaa. Kun pääset alkuun, et malta millään olla selvittämättä sitä, mitä Rachelille ja Benille lopulta käy.

Rakkaustarinat, oih. Nyt on ihana kömpiä oman kullan kainaloon näkemään kauniita unia. Öitä!

P8123865


Posted in and tagged by NOORA.