LOMALIKKA

P8144011 P8144039 P8144024

MEKKO IVANA HELSINKI    KUMISAAPPAAT KONEHELSINKI

P8144041

Viikon kesälomapätkä on vihdoin alkanut! Maanantai oli siis tänään kaikkea muuta kuin maa-nan-tai, kun autonnokka suunnattiin jo aamuvarhaisella kohti Matin synnyinseutuja. Peräluukkuun heitettiin mato-onki ja kumisaappaat, aamukahvit napattiin mukaan takeawaynä Mäkkärin kaistalta ja koko automatkan ilahdutin Mattia hoilaamalla ääneen läpi Spotifysta löytämääni holiday-teemaista soittolistaa – kyllä muuten alkoi lomafiilis löytyä!

Minulla ainakin. Matti saattoi olla sitä mieltä, että vähempikin lomalaulaminen olisi riittänyt, vaikka kohteliaasti jättikin kertomatta mielipiteensä ääneen.

P8144017 P8144028 P8144044 P8144021

Vaikka takataskussa on säästössä vielä peräti kolmea viikkoa kesälomaa päivätyöstäni, tämä viikon pätkä sopii nyt tähän väliin täydellisesti. Ostin loman kunniaksi itselleni erittäin lompakkoystävälliseen hintaan Zadaasta itselleni lomamekon ja Ivana Helsingin aarteessa pörrätessäni saunan terassilla, mieli kääntyi lomamoodiin ikään kuin automaattisesti. En oikein osaa lomailla, mutta kun ohjelmaa on tarpeeksi, minäkin viihdyn toimettomana. Onnistuneesta lomapäivästä kertonee myös se, että kännykän akkua on päivän jälkeen jäljellä miltei 90%. Mutta nyt sitten olikin jo kiire koneen ääreen! Blogista en siis aio pitää lomaa, vaan postaustahti korkeintaan kiihtyy, kun ehdin tehdä pitkästä aikaa muutakin kuin istua päivät koneen ääressä.

Olipa ihana päivä. Iiiihana päivä. Toivottavasti tuleva viikko pitää sisällään vielä monet naurut, hyvää seuraa ja muorin lettukestit – siinä minun reseptini täydelliselle lomalle, muuta en edes kaipaa! <3

P8144032 P8144019


Posted in and tagged by NOORA.