MAUSTETUT TENNARIT

P4091859

Tämän postauksen kohdalla ei voida puhua varsinaisesta DIY-tutoriaalista, mutta ainakin kuvissa vilkkuu idea, jonka moni varmasti innostuu poimimaan talteen kevätkenkiä tuunatessaan. Olen bongannut nimittäin kevätuutuuksien joukosta paljon tennareita, jotka on koristeltu massiivisin satiininauhoin. Sen sijaan, että olisin kuitenkaan kuluttanut useita kymppejä trendipopoihin, päätin tuunata sellaiset itse – ostin alle kymmenen euron kangastennarit H&M:ltä ja parilla eurolla erilaisia nauhoja askartelukaupoista ja rupesin hommiin!

P4091861 P4091871

Testailin kenkiin erilaisia nauhoja ja päädyin lopulta pujottelemaan tennareihini leveästä mustasta satiininauhasta tehdyt kengännauhat. On sanomattakin selvää, että kengännauhaksi ei tarvita kuin sopivan pituinen pätkä nauhaa, mutta nauhan päät kannattaa kuitenkin materiaalista riippuen päätellä niin, että ne eivät ala purkautua.

Norpan niksi: Edullisimpia nauhoja bongasin ostoksillani Tigeristä. Yhdestä kerästä riittää useampiinkin kenkiin nauhoiksi eikä hankinta tee lompakkoonkaan kuin parin euron loven. Mikäli vaihdat nauhat vanhoihin valkoisiin tennareihin, kannattaa aluksi hankkia purtilo tätä ihmeainetta!

Pienellä maustamisella kengistä tuli ihanat ja tarkkasilmäisimmät saattoivatkin bongata ne jo eilisistä asukuvista. Nämä kengät sopivat täydellisesti kaveriksi niin juhlavammalle mekolle kuin osaksi arkista farkkuasuakin. Kun mustat nauhat alkavat kyllästyttää, voit käden käänteessä vaihtaa nauhat taas toisiin!

P4091880P4140044P4091853


Posted in and tagged , by NOORA.