NELJÄN EURON SIJOITUS VAATEHUOLTOON

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Kuinka olen onnistunut elämään 32-vuotiaaksi ilman tätä laitetta? Kertokaa minulle! Onneksi neljä vuotta nuorempi sisareni seuraa tekniikan kehitystä ilmeisesti minua tehokkaammin ja osasi vinkata minulle alle neljän euron laitteesta, joka antoi jatkoaikaa välittömästi monille lempivaatteilleni.

Kuinka, kuinka olenkaan voinut elää näin kauan ilman nukanpoistajaa?

Emerio-merkkinen nukanpoistaja toimii pattereilla ja on kaiken lisäksi äärimmäisen näppäränkokoinen. Laite poistaa nypyn, nukan ja nöyhdän ja irrotettava roskasäiliö on helppo puhdistaa keruujätteestä. Laite irrottaa nukan hellävaraisesti ja tässä tapauksessa annan ennen-jälkeen-kuvien puhua puolestaan. Kä-sit-tä-mä-tön-tä. Ostin oman vekottimeni Verkkokaupasta ja neljän euron sijoitukseni on ollut joka euron arvoinen.

Sen lisäksi, että laite on tehnyt taikojaan jo nukkaantuneille puseroilleni, leggareille ja huiveilleni, en malttanut olla testaamatta sen tehoa myös kangassohvaamme. Ahkera istuminen on jättänyt jälkensä kankaaseen ja nyppyyntymistä on ollut vaikea ehkäistä mitenkään. Viiden minuutin käsittelyn jälkeen sohva näytti kuin uudelta. Kä-sit-tä-mä-tön-tä.

Ja nyt te kaikki toteatte omistaneenne samaisen laitteen jo vuosikausia? Myönnetään, että vastaavista vekottimista olen kuullut aiemminkin, mutta en ole ikinä tutustunut niiden toimintaan paremmin. Olen mielessäni kuvitellut laitteen vievän kaapista turhan paljon tilaa ja sen käytön olevan vaikeaa. Tämä käsikäyttöinen pöristelijä yllätti sekä työnsä jäljellä että hinnallaan.

Kas tässä täydellinen ystävänpäivälahjaidea – kukapa ei haluaisi pitää lempivaatteistaan hyvää huolta!? <3


Posted in lifestyle and tagged , , by NOORA.